To je to što me zanima!

Nije bio agresivan: Obiteljski pas za lice ugrizao malu bebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za očekivati je da će pas bit eutanaziran. Sve je moglo bit drugačije samo da su se mladi roditelji informirali kako psa ( ali i sebe) pripremiti za dolazak malog djeteta
Vidi originalni članak

Do rođenja ljudske bebe on je bio njihova beba, kućni ljubimac za poželjeti koji nikad nije pokazivao znakove agresije. Sve do jednog jutra kad je na njihovu žalost prvi put nekoga ugrizao - njihovu sedam dana staru bebu koja je spavala u kolijevci.

Prema pisanju svjetskih medija  roditelje Arona i Jessicu Graham iz Sydneya ( vlasnike najmanje dva psa) u ponedjeljak oko pola četiri ujutro probudio je dječji plač,a kad su otvorili oči imali su što vidjeti. Obiteljski pas njihovu tek rođenu bebu grizao je za lice.

Srećom ozljede nisu opasne po život, ali liječnici su bebi ipak morali 'zakrpati lice'.

Prema policijskom izvješću incident se dogodio nedugo nakon što je majka nahranila dijete te ga stavila na spavanje u kolijevku.

 I sama je  nakratko zaspala, a samo nekoliko trenutaka kasnije ona i suprug vidjeli su psa iznad djeteta. 

Naravno, vijest o napadu proširila se svijetom i za očekivati je da će pas bit eutanaziran. A sve je moglo bit drugačije samo da su se mladi roditelji informirali kako psa ( ali i sebe) pripremiti za dolazak malog djeteta?

Ovaj tragični događaj po tko zna koji put iskoristit ćemo da vas upozorimo kako spriječiti da pas ugrize i ozlijedi dijete.

Od brojnih savjeta NAGLAŠAVAMO  najvažniji: Dijete i psa nikad ne ostavljajte same, bez nadzora odrasle osobe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare