To je to što me zanima!

O njima se priča: Pogledajte napad 2 pit bulla na čovjeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimku koju gledate snimila je stanarka koja živi u zgradi blizu mjesta događaja. Iako ne znamo razlog napada ovakvo ponašanje pasa ništa ne može opravdati
Vidi originalni članak

Snimka dva pit bulla na čovjeka koji leži na podu koja je snimljena na ulicama New Yorka poput virusa proširila se društvenim mrežama. Kao što možete vidjeti prikazuje dva psa kako brutalno grizu nemoćnog čovjeka. 

Pokušavaju mu pomoći prolaznici ( jedan od muškaraca mogao bi biti vlasnik pasa), a nakon što konačno uspiju razdvojiti pse od napadnutog čovjeka psi nastavljaju napadati i prolaznike. 

Ovo je samo jedan od dokaza kako pit bull kao pasmina nije za svakoga. Naime, video ne prikazuje povod napadu pasa, ali čime god psi bili izazvani očito je da ih vlasnik nema pod kontrolom i ne može ih obuzdati. 

Zbog takvih vlasnika pit bull se nalazi na vrhu liste pasa koji su ubili najviše ljudi. Pogledajte listu

S druge pak strane svakodnevno smo svjedoci kako pravilno socijalizirani pit bullovi širom svijeta 'rade' kao terapijski psi.

Pročitajte priču o pit bullu koji djecu liječi od tuge

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MislavNekic 13.09.2015.

    Poštovani! Kao urednik portala moram vas demantirati i reći kako sve ovo može napraviti bilo koji pas. Prije nekoliko godina mali jack russell na smrt je izgrizao bebu, a pisali smo i o labradorima koji su napali pit bullove, ali i djecu kojoj su nanijeli teške ozljede. Ali da, pit bull nije pas za svakoga

  • Soul Man 13.09.2015.

    sad bi volio vidjeti sve one pametnjakoviće koji ovakve pse stavljaju u isti koš s pudlicama, pekinezerima i sličnim. Pit bull je opasan pas. Može biti socijaliziran, umiljat i što sve ne, ali kad krene u napad onda ne staje. To neće napraviti niti jedan normalan pas, osim ako nije bijesan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare