To je to što me zanima!

Objavio video mučenja mačke! Za 'nagradu' završio u zatvoru

Video Farida Ghilasa postao je internetski hit, ali za razliku od njega kojem je video bio zabavan, većina Francuza ostala je šokirana. Uhićen je i osuđen na godinu dana zatvora
Vidi originalni članak

Kada je na svoj Facebook profil postavio video koji prikazuje njega kako zlostavlja ppetomjesečnu mačku Farid Ghilas iz Marseillea niti u snu nije mogao zamisliti da će zbog svoje 'šale' završiti u zatvoru.

TheTelegraph.co.uk piše kako je video ovog 24 - godišnjeg Francuza postao internetski hit, ali za razliku od njega kojem je video očito bio zabavan, većina Francuza ostala je šokirana. 

Ubrzo nakon što ga je objavio na vrata mu je pokucala policija i uhitila ga. Osuđen je na godinu dana zatvora.

- Prijatetlj i ja šetali smo ulicom kad mi je prišao mačak kojeg sam uzeo i bez razmišljanja bacio. Ne znam čija je bila ideja da snimimo film - izjavio je Ghilas na sudu izrazivši žaljenje za svoj postupak.

Istovremeno dok je on sucu objašnjavao zašto je to učinio ispred zgrade suda održavao se prosvjed - 200 aktivista koji se bore za prava životinja tražilo je da se zlostavljač primjereno kazni. 

Isto je tražilo 260 tisuća potpisnika peticije koji su od ministra pravosuđa i prvog čovjeka policije tražili 'primjerenu kaznu'.

Zlostavljač je dobio godinu dana zatvora, a u cijeloj priči najvažnije je da je petomjesečni mačak Oscar preživio zlostavljanje s ozljedom noge i trbuha. 

Pogledajte video i napišite da li je zlostavljač dobio primjerenu kaznu?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Andrija123 06.02.2014.

    Slažem se da treba biti kažnjen! Video nisam uopće htjela pogledati......bitno da je mačak dobro! Na žalost ljudi su totalno nesvjesni svega oko sebe!

  • Renesansa 06.02.2014.

    Naravno , treba biti kažnjen! samo kad će kod nas tako kažnjavati mučitelje životinja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare