To je to što me zanima!

Video: Skočio u hladnu rijeku, spasio psa i zagrijao se votkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nevjerojatna snimka dolazi nam iz Rusije. Vidjevši psa mladić koji boluje od bolesti srca riskirao je život skočivši u zaleđenu rijeku iz koje je spasio prestrašenog psa
Vidi originalni članak

Kako piše abc7.com mladić kojeg možete vidjeti u videu ima 21 godinu i zaposlen je pilani, negdje u Rusiji. Vidjevši nasred zaleđene rijeke psa ni trenutka nije razmišljao. Skinuo se i skočio u rijeku te se nekako probio do psa kojeg je izvukao na kopno. 

Prolaznike koji su gledali i sve snimili nakon spašavanja zamolio je da mu kupe votku kako bi se zagrijao, što su oni i učinili, a osim što su votkom nagradili mladića psu su kupili kobasicu. Pas je nazvan Rex i njegov spasitelj odmah ga je usvojio.

Za kraj recimo da je pseći spasitelj srčani bolesnik. Kad vidite u kakvu se avanturu upustio shvatit ćete da je praktički riskirao svoj život.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Timmy2 17.02.2015.

    Svaka čast,dok drugi ljudi ostavljaju psa na željezničkoj postaji bez imalo grižnje savjesti,ovaj čovjek je pokazao da i pod cijenu svog života spašava psa.

  • Bezobrazno zelene 15.02.2015.

    Za ovo treba velika hrabrost i ljubav prema životinjama...svaka čast mladiću. nek mu je sa srećom, nadam se da će uživati s ovim psom.:)

  • ZoranMaunaga 15.02.2015.

    Ovo bi malo ko ucinio geslo da spasi psa, A li ipak ovaj covjiek je mlad I srcani bolesnik, I nije ztedijo svoje zdravlje i zivot. SVAKA MU CAST I CESTITAM U SVOJE IME.

Komentiraj...
Vidi sve komentare