To je to što me zanima!

Ovog psa vjerojatno će ubiti: Zanima vas zašto? Pogledajte

Upozoravamo vas: Video koji je pred vama mogao bi vas uznemiriti. Objavljujemo ga u edukativne svrhe uz molbu da ovako nešto ne pokušavate kod kuće. Hvala
Vidi originalni članak

Prije nego pogledate video upozorit ćemo vas da isti nekoga može uznemiriti. Osjećate li da pripadate toj skupini ne gledajte video. O čemu se radi?

Video prikazuje tipičan primjer  neodgovornih roditelja koji su, ne bi li snimili slatki video, spremni ugroziti život djeteta. Konkretno, beba u ovom videu psa navlači za rep, a u trenutku kad ga pokušava potegnuti za 'nezgodno mjesto' pas instinktivno reagira i bebu griza za lice.

Uzimajući u obzir dob djeteta više je nego jasno da dijete nije krivo jer pas je za njega tek 'igračka'. Ako nas pitate kriv nije niti pas ( koji će nakon ovoga vjerojatno bit uspavan) jer isti cijelo vrijeme pokazuje da je 'napet'. Tko je onda kriv? Procijenite sami! 

Molimo bez uvredljivih komentara, već isključivo pišite vaše savjete što napraviti kako bi se izbjegle ovakve situacije jer...

Ovaj video koristimo u edukativne svrhe kako bi vas educirali Kako spriječiti da pas ugrize i ozlijedi dijete?

Sigurnost djece važnija je od broja lajkova koji video psa i djece može zaraditi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Gost Gost 04.07.2015.

    Dijete je premaleno, pas prevelik, roditelji neodgovorni, ishod užasan.

  • retita🦋 04.07.2015.

    Mi koji imamo psa prepoznali smo trenutak kad je psu bilo dosta.A to naslikavanje beba i psa je više ludilo nego nešto slatko i tema za se hvaliti.Pas je vođen instiktom i ja mu ne vjerujem do kraja nikad iako je moj već 6 godinu!

  • morenocro 04.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare