To je to što me zanima!

Pas ne želi umrijeti: Preživio dvije eutanazije i 'prometnu'

Prema pisanju medija crno smeđi mješanac preživio je prometnu nesreću nakon čega ga je njegov vlasnik napustio i smjestio u šinteraj koji ga je odlučio uspavati
Vidi originalni članak

Biblija kaže da je Isus Lazara digao iz mrtvih. Nešto slično dogodilo se u Alabami. Četverogodišnji pas koji je preživio prometnu nesreću ustao je iz mrtvih i to dva puta bez da itko zna pravi razlog. 

Prema pisanju svjetskih medija četverogodišnji crno smeđi mješanac preživio je tešku prometnu nesreću nakon čega ga je njegov vlasnik napustio i smjestio u lokalni šinteraj u Alabami.

Budući da ga nitko nije želio udomiti odlučeno je ( kako to već biva) da će se pas uspavati. 

- Došao je veterinar kako bi ga uspavao. Ubrizgavši mu prvu injekciju provjerio je kuca li mu srce. Budući da je preživio prvu injekciju eutanazirao ga je ponovno i konstatirao smrt - objašnjavaju iz Two by Two Animal Rescue organizacije koja se brine o napuštenim životinjama.

Budući da se sve događalo u večernjim satima osoblje šinteraja po tijelo je došlo drugog jutra i ostalo šokirano. 

- Pas je bio živ, gledao ih je, a čak je pojeo i ostatke hrane od prethodnog dana. Bio je prestrašen i nesiguran, ali živ - kažu njegovi spasitelji koji su očito inspirirani biblijskim motivima psa nazvali Lazar.

Od tada je prošlo manje od mjesec dana. Lazar se potpuno se oporavio od nesreće i živi s jednim od osnivača Two by Two Animal Rescue organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nadimak moj 06.10.2014.

    Sretno Lazare! :) Imaš života više nego mačka :)

  • Fikreta 05.10.2014.

    Ne daj se Floki, podigni uši! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare