To je to što me zanima!

Pas Ray Charles novi je hit na Facebooku! Zasluženo ili ne?

To što sam slijep nije razlog da me sažalijevate! Poručuje Ray sa svoje Facebook stranice fanovima. Kaže da unatoč tome što je slijep radi sve što rade i drugi psi
Vidi originalni članak

On je zlatni retriever i zove se Ray Charles! Čitatelji Modern Dog magazina u travnju su ga proglasili psom mjeseca, a od tada ovaj preslatki psić ne silazi sa svjetskih naslovnica. Mediji mu predviđaju status nove Facebook pseće zvijezde.

Po čemu je Ray Charles poseban? Ako njega pitate po ničemu. Naprotiv...

- To što sam slijep nije razlog da me sažalijevate - poručuje Ray sa svoje Facebook stranice koju je do trenutka pisanja ovog članka 'lajkalo' 9.270 fanova kojima. Dodaje kako  unatoč tome što je slijep može trčati, igrati se i činiti sve što rade drugi psi. 

Nas je osvojio njegov hrabri pseći duh koji ga nije napustio niti jednog trenutka, pogotovo dok je čekao da ga netko udomi, znajući da slijepi psi teško nađu udomitelja. Učinio je to njegov sadašnji vlasnik  s kojim Ray, zajedno s još tri psa živi u Bostonu. 

Kako se vama sviđa ovaj optimistični zlatni retriver? 

Tražite li vi psa ili mačku pozivamo vas da pojestite našu rubriku Udomi me.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ZdenkaAntolić 07.06.2013.

    u svemu je najbitnije da je on pronašao sretan dom i hvala vlasniku što ga je prihvatio takvog i pružio mu šansu da u svojoj nesreći ipak bude sretan,neka mu je sretan ostatak života i njemu i vlasniku.<3

  • rvatina_3 30.05.2013.

    Admine,gdje je moj komentar??????????????????

  • bettyboop25 28.05.2013.

    Svaka čast vlasniku psa,to se kaže imati veliko srce.! Uživaj maleni.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare