To je to što me zanima!

Pitamo se: Kako je moguće da netko bebu izbaci na ulicu?

Svakoga dana svjedoci smo napuštanja ljubimaca, pasa i mačaka. Oni nisu 'ljubimci s greškom'. Njihova jedina 'mana' je što su došli u ruke pogrešnih vlasnika.
Vidi originalni članak

Lily ima samo mjesec i pola,a već je ostala bez doma.  Očišćena ​je ​od parazita i nametnika​ te cijepljena​. Slaže se s psima i macama.  

Kontakt: 099/4012943

Boni ​je pas izuzetnog karaktera koji traži dom ​ jer ga nalaznici ne mogu trajno zbrinuti. Boni je aktivan, živahan i razigran psić koji treba nekoga tko ima dovoljno vremena i mogućnosti da se može za njega brinuti.

 Čipiran je, cijepljen i očišćen od nametnika​, ima manje od 1.g.​ i nešto manje od 15 kg. 

Za njega se traži samo najbolji dom jer on ništa manje od toga i ne zaslužuje. Slaže se s drugim psima i djecom​ je divan.​

​Udomljava se isključivo kao kucni ljubimac. Kontakt: ​095​/​9263234

Donu vjerojatno ne znate. I ne čudi. Njezinih 5 min nikada i nije došlo. Uvijek su bili važniji neki drugi. I ona je uvijek ostajala u sjeni. Najmanja od svih, više ni neće rasti.

 Zovemo je mini njemačka ovčarka​ ​izuzetnog karaktera, čuvar svega što se čuvati da, lajavica mila. Dona je sterilizirana, ima oko 1,5 g. i zaslužuje dom, jer ga NIKAD nije imala. 

Slaže se s ostalim psima, a prema ljudima je zaštitinički nastrojena i odana. Dajte da i Doni nađemo dom. 

Kontakt: 098/9227020 

Pogledajte kompletnu ponudu pasa i mačaka koje traže dom

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MislavNekic 30.03.2015.

    Javite se na telefon koji smo naveli ili nam javite neki kontakt na ljubimci@24sata.hr te ćemo vaše podatke poslati udruzi

  • brecalo 30.03.2015.

    ne zivim u hrvacoj , na koji nacin da udomim Lily dali moze neko da mi pomogne

Komentiraj...
Vidi sve komentare