To je to što me zanima!

Pogledajte borbu Jack Russell terijera i kobre! Pobjednik je ...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Video koji prikazuje borbu Jack Russell terijera i žute kobre, jedne od najotrovnijih zmija na svijetu ubrzo nakon objavljivanja postao je viralni YouTube hit. Pobjednik je ...
Vidi originalni članak

Video koji prikazuje borbu psa Jack Russell terijera i otrovne žute kobre, ubrzo nakon objavljivanja na YouTubeu postao je internetski hit. Ako vas baš zanima pobjednik dvoboja pozivamo vas da pogledate video. 

Ono što nas, poput mnogih koji su pogledali video zanima jest zašto je vlasnik psa ovako nešto uopće dozvolio, pogotovo jer se sukob vrlo vjerojatno mogao spriječiti. 

Činjenica da će ispasti faca snimajući video koji će se dijeliti na društvenim mrežama očito mu je važnija od života psa. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Timmy2 06.06.2014.

    Vlasnik psa ne zaslužuje imati životinje,jer one nisu igračke,već bića koja zaslužuju biti poštovana.Meni je ovo pravi užas.

  • mar111 05.06.2014.

    pa pas je napao zmiju i zašto bi mi trebalo bit žao da ga je zmija ugruzla, ona se samo branila, zar kobra nema pravo na život. Ima.

  • MatoMiklić 05.06.2014.

    ta borba mi se uopšte ne sviđa volim pse isrepil sam da ga zmija ne ugrize takve stvari ne treba dozvolit moglo se je psa odvojit i pustiti sve na miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare