To je to što me zanima!

Pogledajte reakciju agresivnog pit bulla kad mu pružite ljubav

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osjetivši njezin dodir pas koji je etiketiran opasnim pokazao je svoju drugu stranu. Konkretno, pokazao je da svaki pas uz malo ljubavi i susosjećanja može bit maza
Vidi originalni članak

Cruz, pit bull kojeg možete vidjeti na snimci završio je u San Bernardino (Kalifornija) skloništu za pse i to označen kao 'agresivan'.

 Kad ga je Maria Sanchez, volonterka zaposlena u skloništu otišla posjetiti dočekao ju je cvilež. Kleknula je pored njega i uputila mu nekoliko nježnih riječi. Smireno, korak po korak približila mu se da bi ga na kraju podragala. 

Osjetivši njezin dodir pas koji je etiketiran opasnim pokazao je svoju drugu stranu. Konkretno, pokazao je da svaki pas uz malo ljubavi i susosjećanja može bit prava maza. 

Naravno, zanemarivan i zlostavljan pas vrlo lagano može postati agresivan.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dhabula6 12.10.2015.

    daleko mu moj prag boli nas tvoje misljnje ckomi

  • KristijanSremec 10.10.2015.

    Imigrantojeb: Očito nikad nisi imao psa i nemaš pojma o čemu pričaš. Ja imam stafa doma i nebi ga dao ni za ništa na svijetu. Toliko privržena pametna i nježna pasmina da nije istina. Ok doduše ovo je pit, ali su oni u srodstvu tako da ti dođe na isto. Presladak je i nadam se iskreno da če nači dom i obitelj koja če ga voljeti i dati mu sve ono što nije imao prilike dobiti.

  • 09.10.2015.

    Čvrsto vjerujem i nadam se da će nakon prikazivanja ovog videa u javnosti netko doći i udomiti psa. Sam video me dirnuo i rastužio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare