To je to što me zanima!

Psi Roxy, Olly i Max traže dom ili barem privremeni smještaj!

Tri psa o kojima skrbe članovi udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo hitno traženo novi dom ili barem privremeni smještaj! Zovu se Roxy, Olly i Max i željno vas očekuju
Vidi originalni članak

Roxy je predivna kuja američkog stafordskog terijera, socijalizirana, naučena na stan i zna sva pravila lijepog ponašanja. Ima 6 godina i ostala je sama na ovome svijetu te uz privremeni dom traži i stalni. 

Olly je zlatni retriver, ima 2.5 godine. život je proveo na kratkom lancu sa kojega je špasen u zadnji trenutak. Naime, vlasnik ga je htio ubiti jer mu je dosadio. Nije naviknut na boravak u kući, ali uz malo truda lako će naučiti sva pravila ponašanja u njoj. 

Max je mješanac, ima oko godinu dana. Kada je bio štene od dva mjeseca ostavljen je u pansionu za pse i nitko nije došao po njega... Razigran je i poslušan.

Cijeli život je proveo u boxu i nije naučen na stan, ali je idealan pas za boravak u dvorištu. Pansion u kojemu je ostavljen se ruši, tako da on i njegovi prijatelji Roxy i Olly hitno traže makar privremeni smještaj.

Info: Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo


Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 07.04.2014.

    Tri peseka i tri tužne sudbine.Kako vam ne mogu pomoći,barem sam vas ovdje "posjetila",dečki ima nade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare