To je to što me zanima!

Štene palo u bunar! Pogledajte dirljiv susret nakon spašavanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon vijesti o spašavanju psa koji se zaglavio u željeznim vratima nastavljamo s lijepim vijestima. U glavnim ulogama članovi Animal Aid Unlimited organizacije
Vidi originalni članak

Kako bi vam vikend koji je pred vratima učinili što ljepšim danas smo odlučili prenositi samo lijepe vijesti iz svijeta kućnih ljubimaca.

Nakon vijesti o spašavanju psa koji se zaglavio u željeznim vratima  nastavljamo s lijepi pričama. U glavnim ulogama također članovi  Animal Aid Unlimited organizacije. Ovaj put spasili su štene koje je upalo u bunar ( ili ga je netko bacio).

- U ranim jutarnjim satima dobili smo poziv u pomoć od građana koji su nas pozvali da spasimo psa koji je upao u bunar. Jadan, cijelu noć je cvilio i dozivao majku - objašnjavaju članovi navedene organizacije na svojim web stranicama.

Jedan od članova uz pomoć užeta spustio se u bunar i nakon kraćeg nagovaranja uspio uhvatiti preplašenog psa. Ubrzo nakon što je spašen psić je otrčao do majke, oca i sestre skačući od sreće, kao da im želi ispričati što je sve proživio.

- Ponovni susret s majkom i sreća koju je pas nakon spašavanja pokazivao nešto je najljepše što smo u životu vidjeli - zaključuju indijski prijatelji životinja.

Zaista, pas nam je svima pokazao kako izgleda sreća. Ona se krije u malim stvarima..

Idi na 24sata

Komentari 3

  • t i n k a 20.02.2015.

    Nije uredu da neko tako baca pse u bunare, ali ovim ljudima koji su izvadili psića,stvarno od srca čestitam!

  • mazaluna 20.02.2015.

    Baš lijepa prča ali me i rastužila kada se sjetim svih peseka koje su ne ljudi pobacali u razne jame:u našoj zemlji i nikada nisu bili kažnjeni:

  • Timmy2 20.02.2015.

    Nije bilo lako uplašenog psića uhvatiti.Počinjem vjerovati da naši ljubimci diljem svijeta ipak dobiju pomoć od ljudi.Ovim ljudima svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare