To je to što me zanima!

'Puklo mu srce': Vlasnik umro dva mjeseca nakon smrti psa!

Prije smrti novac zarađen od prodaje vikendice i ušteđevinu, ukupno 3,26 milijuna kuna donirao je najpoznatijoj organizaciji za zaštitu životinja u Velikoj Britaniji
Vidi originalni članak

Kevin Johnson u 59 godini života umro je od srčanog udara, samo dva mjeseca nakon što ga je napustila njegova vjerna njemačka ovčarka Chelsea. 

Prije smrti novac zarađen od prodaje vikendice i cijelu ušteđevinu, ukupno 3,26 milijuna kuna donirao je RCSPA, najpoznatijoj organizaciji za zaštitu životinja u Velikoj Britaniji. Želio im se zahvaliti za ljubav koju je dobio od Chelsea, psa kojeg je udomio iz njihovog skloništa.

- Kevin je bio potpuno uništen zbog gubitka Chelsea, ona je bila njegov najbolji prijatelj. Sigurna sam da je preminuo od tuge, slomljena srca - izjavila je medijima Kevinova tetka Myfanwy  Gillham. 

Objašnjava kako se između Chelsea i njezinog nećaka dogodila ljubav na prvi pogled. Udomio ju je kad je imala tri godine, a sa svojim novim ljubimcem proveo je sedam godina.

 Vodio ju je svuda sa sobom, ni trenutka ne ostavljajući samu. Uginula je nenadano, u desetoj godini života od moždanog udara.

Kako piše lifewithdogs.tv članovi RSCPA u čast Kevin Johnsona novi park za pse u Southridgeu odlučili su nazvati njegovim imenom.

Pročitajte zanimljivosti o pasminama pasa 

Kako se oprostiti od ljubimca? Zanimaju nas vaša iskustva!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Timmy2 18.10.2013.

    Nakon što smo morali eutanizirati bolesnog ljubimca,bio je star 12 godina. 1 2 prekrasnih godina proveli smo zajedno.Bio je štene od tri mjeseca kada je došao k nama.Moja obitelj nije mi rekla da će to biti taj dan.Došla sam iz ureda i pozvana sam u vrt,moj Bongo ležao je u kutiji,mrtav.Nikada neću preboljeti taj trenutak,kleknula sam na travnjak,suze i povik,Bongo, Bongo,....................! Sutra ujutro sam prvo otrčala u vrt,ne znam što sam očekivala...............! Ovog čovjeka u potpunosti razumijem, bolan je rastanak od naših odanih prijatelja punih ljubavi. P.S: Rasplakala sam se dok ovo pišem.

  • ŽeljkaŽderić 18.10.2013.

    I ja sam imala ljubimca, Aju, mješanku, koju sam morala dati uspavati zbog tumora. Nikad i ništa neće izbrsati iz sjećanja trenutke koje smo provodile zajedno. Ljubav koju sam joj pružala ona je stostruko vračala. Ljubav s dlakavim ljubimcem ne može shvatiti onaj koji nema ljubimca, dlakavca. To je član obitelji koji te nikada, ali baš nikada, neće iznevjeriti.

  • BbiserkaBožić 18.10.2013.

    Napustio me prije 5g,morala sam ga dati uspavati jer je imao veliki tumor u trbuhu,i počeo je konstantno krvariti,prošlo je 5 g i nema dana da ga se ne sjetim,njemački ovčar moj Dingo otišao je na beskrajna polja blaženstva sa suzom u očima ,a ja znam da me tamo čeka i da budemo ponovo zajedno,ja i moj najbolji prijatelj,nikada ga nisam i neću prežaliti,otišao je a u mojem je srcu ostavio trajan neizbrisiv trag,moj dragi vjerni prijatelj....:( :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare