To je to što me zanima!

Putem oglasnika traži dom za curu koja ne voli njegovog psa

Čistokrvna je i zajedno smo četiri godine. Nije potpuno dresirana, ali se voli igrati. Ima dugu kosu tako da ju je potrebno malo duže održavati. Pogotovo nokte
Vidi originalni članak

Facebookom kruži oglas objavljen na Craigslistu u kojem muškarac traži 'dobar dom' za svoju djevojku koja sudeći prema sadržaju istog ne voli njegovog psa. 

Tekst oglasa glasi:

Čistokrvna je i zajedno smo četiri godine. Nije potpuno dresirana, ali se voli igrati. Ima dugu kosu tako da ju je potrebno malo duže održavati. Pogotovo nokte. Voli puno i glasno pričati, a spava kad ja odem na posao.

Jede samo najbolju i najskuplju hranu. NIKAD vas neće dočekati kad se nakon napornog radnog dana vratite kući niti će vam ikad dati bezuvjetnu ljubav.

Ne grize, ali zna bit jako zla.

Budući da je oglas objavljen u rubrici namijenjenoj za udomljavanje pasa mnogi su pomislili kako tekst govori o psu, ali  da ne bi bilo zabune muškarac oglas zaključuje:

Dakle, je li netko zainteresiran za moju 30 - godišnju sebičnu, zlu i koristoljubivu djevojku? Slobodno dođite i vodite je. Moj pas i ja želimo je udomiti.

Do trenutka pisanja ovog članka Facebook post s tekstom oglasa lajkalo je više od 2,8 milijuna ljudi, a isti je podijeljen  više od milijun puta.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.06.2015.

    Pomislila sam da se radi o ženi.Od psa puno više dobije,ako je draga takva kako ju je opisao...

  • Timmy2 22.06.2015.

    Trebalo je valjda biti duhovito,ali degutantno je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare