To je to što me zanima!

Scenarij iz noćne more: Zmija napala i pokušala pojesti psa!

Dogodilo se to u Hong Kongu. Zajedno sa suprugom Courtney Link šetala je pse, a ubrzo nakon što ih je pustila s povodca čula je lajanje i čudne zvukove. Što se dogodilo?
Vidi originalni članak

Courtney Link niti u najgoroj noćnoj mori nije mogla očekivati što će joj se dogoditi tijekom šetnje svojih pasa. Jednog od njih napao je i pokušao zadaviti burmanski piton dug 4,5 metra.

Kako piše portal lifewithdogs.tv dogodilo se to u Hong Kongu. Pse je šetala zajedno sa suprugom, a ubrzo nakon što ih je pustila s povodca čula je lajanje i čudne zvukove. 

Ubrzo je vidjela prizor koji ju je šokirao: 4,5 metra dug burmanski piton brzo se omotavao oko njezinog 22 kilograma teškog psa. Pokušao ga je ubiti te zatim pojesti. Poput većine vlasnika reagirala je instinktivno pokušavši razdvojiti psa od zmije, ali stisak je bio presnažan.

Srećom, suprug je uz sebe imao džepni nož.

- Dexter je već bio slab. Već smo pomislili da ga je zmija uspjela ugušiti. Vidjevši njezinu glavu uzela sam nož i bijesno je, nekoliko puta ubola u glavu - ispričala je medijima vlasnica psa. Pokazalo se to dobrim potezom jer je zmija pustila psa i ranjena otpuzala s 'mjesta zločina'. 

Pas je zaradio duboke ugrizne rane, ali se oporavio.

- Dexter za nas znači mnogo. On je moj prvi pas. Pronašli smo ga kao štene koje je netko odbacio. Bio je teško bolestan i blizu smrti - zaključila je vlasnica psa.

Pogledajte napad zmije na psa

Idi na 24sata

Komentari 3

  • alengrosevic 27.05.2014.

    Umjesto psa je moglo biti malo dijete. Držanje zmija kao ljubimaca bi trebalo zabraniti, u velikom broj slučaja "pobjegnu" i onda nastanu sr*nja...

  • dobra_ameba 26.05.2014.

    Jadna zmija :(

  • Timmy2 26.05.2014.

    Svaka čast gospođi.Koliko god se bojim zmija,u tom trenutku bi upravo tako reagirala,moj pas ima samo mene,i učinila bih i nemoguće.Sva je sreća da je žena brzo reagirala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare