To je to što me zanima!

Šokantno: Ovako nešto rijetko se viđa! Lopatom zatukao psa

Što je pas skrivio? Ništa! Zlostavljač, susjed vlasnika psa Spartaka uzeo je lopatu i odlučio izmlatiti psa samo zato jer ga podsjeća na pit bulla. Primitivno, zar ne?
Vidi originalni članak

Dvadeset i jednu godinu radim u policiji i nagledao sam se svačega, ali nešto ovakvo brutalno još ne! Reakcija je to  Tami Baummana iz policijske postaje u Los Angelesu koji je sudjelovao u uhićenju zlostavljača psa kojeg možete vidjeti na fotografiji. 

Što je pas skrivio? Ništa! Zlostavljač, inače susjed vlasnik psa Spartaka uzeo je lopatu i odlučio izmlatiti psa samo zato jer ga podsjeća na pit bulla.

Nakon dva sata na operacijskom stolu liječnici su uspjeli spasiti psa koji  se trenutno nalazi na skrbi zaklade Ghetto Rescue F.

- Kad smo čuli vijest da je Spartak teško ozlijeđen nije nam bilo lako, ali znali smo da mu moramo pomoći. Zahvaljujemo donatorima koji su svojim prilozima omogučili spašavanje ovo psa - status je objavljen na Facebook stranici zaklade.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SaraDujmović_1 14.10.2014.

    pa nemogu vjerovat da netko moze tako nesto ucinit .. ali zasto samo me zanima ?? sta ti je tvoj najbolji prijatelj pass uradio .. odvratno .. tako ljep i kvalitetan pas .. katastrofa , place mi se .. :(((((((

  • LjerkaHubert 13.10.2014.

    ...da mi ga je dohvatiti....istom mjerom,..samo sto mu vise nitko ne bi mogao pomoci..!

  • de1980 13.10.2014.

    ovako nekako...isto bi učinila ja njemu,,,,samo ne po glavi...razvalila bi mu lopatom genitalije

Komentiraj...
Vidi sve komentare