To je to što me zanima!

Šokirao svijet: Što tek rođena beba radi u čeljusti ovog psa?

Fotografija je to koja će 'na prvu' šokirati mnoge, ali kad saznaju što se krije u pozadini priče izmamit će im osmijeh na lice. Čak i onima koji baš ne vole životinje
Vidi originalni članak

Internetom kruži fotografija psa koji u čeljusti nosi tek rođenu bebu. Fotografija je to koja će 'na prvu' šokirati mnoge, ali kad saznaju što se krije u pozadini priče izmamit će im osmijeh na lice. Čak i onima koji baš ne vole životinje.

 Jer ovaj pas ispravio je ono što je ljudsko biće pokvarilo - spasio je život bebe koju je netko odmah nakon rođenja bacio u smeće što dokazuje pupčana vrpca koja se vidi na djetetu.

Da stvar bude bolja riječ je o napuštenom psu koji je na dijete naišao kopajući po smeću u potrazi za hranom. Dogodilo se to u Saudijskoj Arabiji.

Prema riječima očevidaca pas je dijete odnio do obližnje kuće te počeo lajati i grebati po vratima, a kad su otvorili vrata stanari su ostali šokirani. Odmah su ga odvezli u bolnicu u kojoj se dječak uspješno oporavlja.

Tražite iskrenog prijatelja? Posjetite rubriku UDOMI ME i spasite nečiji život. Kao što ga je spasio i ovaj pas.

Originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eho_ 13.11.2021.

    Baš je sladak

  • svi-smo-isti 02.11.2015.

    Naravno da moze lajat ali kad ispusti dite. U ovom slucaju je pas spustio dite da bi zalajo, ljudi kad su izasli su ponovo zamolili psa da bebu uzme u usta da ga mogu uslikat. Dali bi vi to napravili, vjerujte ja nebi, prvo sto bi mi palo na pamet da uzmem djete, zamotam u deku i pozovem hitnu i policiju? Sto se tice ljubimaca i ja imam psa, zivim u stanu i pas je samo vani kad ide u setnju, ostali dio dana provodi na tepihu, fotelji, itd. Po noci dosta puta spava u krevetu, tako da nisam to sto mislite. Ipak mislim da je ovo farsa.. Jednostavno nevolim pretjerivanja, volim logicne stvari.

  • MislavNekic 02.11.2015.

    Poštovani! Da je ovo prvi put vaš komentar bi 'držao vodu'. Ali redovito pratimo svijet životinja i svako malo događaju se slične stvari. Ili pas dijete odraslog čovjeka obrani od divlje zvijeri, ili čovjeka zagrije tijelom i spasi mu život, ili ga obrani od lopova... U konkretnom slučaju ako je dijete ispustio pored vrata onda itekako može lajati. Ma što vi mislili o životinjama one su puno više od predmeta koji služe za klanje, vezivanje na lanac i slično! No, naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare