To je to što me zanima!

Spašavajući psa dječak pao u rupu! Pronašli ih nakon 3 dana

Vraćajući se iz škole sedmogodišnji dječak je u rupi pored prometnice vidio svoj najdražeg psa. Pokušavajući ga spasiti poskliznuo se i poput psa završio u rupi
Vidi originalni članak

Pokušavajući spasiti najdražeg psa lutalicu, sedmogodišnji Raul Kutliakhmetov pao je u tri metra duboku rupu, gdje se pas nalazio. 

U mračnoj rupi na - 10 stupnjeva Celzijevih oboje je provelo tri dana, a od sigurnog smrzavanja spasili su se međusobnim grijanjem tijelima.


Prema pisanju Siberian Timesa dogodilo se to u Bulgakovu, mjestu u Rusiji. Vraćajući se iz škole dječak je čuo čudne zvukove koji su dolazili 'iz šahta' na rubu prometnice.

 Pogledavši unutra vidio je svog najdražeg psa, lutalicu s kojim se povremeno igrao u svom mjestu. Vratio se kući, preodjenuo, uzeo malo hrane za psa i krenuo u akciju spašavanja.

 No, budući da je sve bilo okovano snijegom i ledom pokušavajući spasiti psa poskliznuo se i završio u rupi zajedno s njim gdje je boravio tri dana. U akciju traganja za dječakom bilo je uključeno 200 ljudi, a spasili su ga radnici koji održavaju prometnice. 

Spašen je i pas, ali njegova sudbina je nepoznata jer radi se o lokalno psu lutalici. Spasioci su izjavili kako se nadaju da će i on dobiti adekvatnu liječničku njegu, hranu i vodu jer to je svakako zaslužio.

Želite li i vi učiniti dobro djelo te od ulice spasiti napuštenog psa ili mačku pozivamo vas da posjetite našu rubriku UDOMI ME.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LebronPetrovic 27.03.2013.

    Frendovi zauvijek !

  • Prudens 27.03.2013.

    Mrzim ovako nešto pročitati pogotovo kad se radi o djeci,ali srećom da se izvukao živ!!Svaka čast mali,samo tako nastavi,ali ipak i na sebe pazi!

  • MAre_32 27.03.2013.

    Srecice :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare