To je to što me zanima!

Neuobičajeni ljubimac: Kad ga je vidio šokirao se! Pogledajte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šečući uz kanal u blizini engleskog grada Rishtona neimenovani prolaznik naišao je na mrežastog pitona dugog oko pet metara. Sigurni smo da će susret dugo pamtiti
Vidi originalni članak

Vjerojatno je bio nečiji ljubimac, ali kad je vlasnik shvatio da se o njemu više ne može brinuti pustio ga je u prirodu. I kod šetača koji ga je pronašao izazvao šok zbog kojeg će prošlonedjeljnu šetnju pamtiti cijeli život.

Mrežasti piton

Naime, šečući uz kanal u blizini engleskog grada Rishtona neimenovani prolaznik naišao je na mrežastog pitona dugačkog oko pet metara. 

Na njegovu sreću zmija je već bila mrtva jer da nije tko zna kako bi susret završio. Naime, stručnjaci za reptile tvrde kako je tako velika zmija mogla napasti čovjeka. 

Zmija stara između 12 i 15 godina

Dodali su kako je zmija stara između 12 i 15 godina te da je, ako je u prirodu bačena živa u ovogodišnjim britanskim klimatskim uvjetima u divljini mogla preživjeti samo nekoliko dana.

Točan uzrok smrti nije poznat, ali obdukcijom je utvrđeno da je zmija imala problema s dišnim organima, što je moglo pridonijeti njezinoj smrti.

Zavirite u svijet zmija:

Kako izgleda napad zmije koja vas može oslijepiti? Pogledajte

Otrovne zmije u Hrvatskoj! Kako ih prepoznati?

Bojite se zmija? Ovo nije mjesto za vaš godišnji odmor

Mrežasti piton - najduža zmija na svijetu

Leteće zmije! Nemaju krila, ali lete stotinjak metara

Originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare