To je to što me zanima!

Top deset: Pasmine pasa koje se najbolje slažu s mačkama

Svaki pas, ranom socijalizacijom može postati prijatelj s mačkom. Jednako tako, svaki pas ako nije socijaliziran i odgajan na suživot s mačkama može imati problema s prihvačanjem istih.
Vidi originalni članak

Kako bi saznao koje pasmine se najbolje slažu s mačkama portal care2.com napravio je anketu među svojim čitateljima. Na uzorku od 1654 vlasnika dobiveni su sljedeći rezultati.

Top 10 'cat friendly' pasmina pasa

Zlatni retriver

Labrador retriver

Bigl

Baset

Border Collie

Škotski ovčar

Koker španijel

Pudl

Njemački ovčar

Jazavčar

Zanimaju nas vaša iskustva?!

Ako nas pitate svaki pas, ranom socijalizacijom i pravilnim odgojem može postati prijatelj s mačkom. Jednako tako, svaki pas ako nije socijaliziran i odgajan na suživot s mačkama može imati problema s prihvaćanjem istih.

Pročitajte kako sprijateljiti psa i mačku te zanimljivosti o prijateljstvu pasa i mačaka

Zanimaju nas vaša iskustva! Kako se vaši psi ponašaju prema mačkama?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LovorkaIvisic 30.04.2015.

    Moja NIka živi u stanu sa 3 mace... Uglavnom se slažu dobro, najstarija maca je "šefica" i njoj ne Nika podređena..... a sa ostale dvije se igra.... kako su mace prve "zaposjele" stan, smatrali smo da se pas mora prilagoditi njima. Tako je i bilo. Međutim u svoj toj prilagodbi mi smo kao ljudi morali odigrati veliku ulogu... a to je da NASILJA NEMA i NE SMIJE BITI. Međutim, to je za psa dvosjekli mač. Neki dan se dogodilo da je vidjela macu vani i potrčala za njom da se poigra i zamalo pod automobil. Sa jedne strane dobiješ a sa druge umalo da izgubiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare