To je to što me zanima!

Tražite psa čuvara koji se ne boji medvjeda? Razmislite o...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Video snimka koja prikazuje malog francuskog buldoga kako iz dvorišta koje čuva tjera dva medvjeda ubrzo nakon što se pojavila na internetu postala je pravi hit
Vidi originalni članak

Tražite psa čuvara? Razmislite o francuskom buldogu poput Julesa koji je dokazao da veličina nije važna. Što je napravio? 

Medvjedima koji su ušli u njegovo dvorište Jules je pokazao je da s njim nema šale. Kao što možete vidjeti jedan medvjed čak je krenuo prema njemu, ali pas se nije dao.

Dogodilo se to u Kaliforniji, a sve su snimile nadzorne kamere. Nakon što je vidio snimku vlasnik psa je izjavio kako ne može vjerovati da se njegov pas pretvorio u Wolverinea ( superheroj). Naravno, za svoj herojski čin Jules je nagrađen super obrokom.

P.S.: Pročitajte zanimljivosti o francuskim buldozima, a naš savjet je da kao psa izaberete neku od top 20 pasmina -  pasa čuvara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 05.10.2015.

    Svaka čast francuskom buldogu.Moj prijatelj koji živi u Gorskom kotaru i ima vučjaka,pitala sam kako pas reagira u susretu s medvjedom.rekao mi je,osjeti snagu i makne se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare