To je to što me zanima!

U hladnjaku držala 67 mačaka zapakiranih u plastične vrećice

Unatoč njezinom protivljenju i tvrdnjama da je s mačkama i njezinim mentalnim zdravljem sve u redu preživjele mačke su joj oduzete i uskoro će biti udomljene
Vidi originalni članak

Tijekom pretresa stana 50-godišnje Irene Vandyke policajci i zaposlenici njujorške socijalne službe  u hladnjaku na prvi pogled 'obične' gospođe pronašli su 67 mrtvih mačaka zapakiranih u prozirne vrećice. 

Prema pisanju nydailynews.com uz mrtve mačke u sanducima naslaganim od poda do stropa bilo je više od sto živih mačaka. 

Tony Desmond, šerif Schoharie okruga rekao je da žena vrlo vjerojatno pati od sindroma patološkog sakupljanja. I dok  zbog njega neki sakupljaju smeće ona sakuplja mačke, držeći ih u nehumanim uvjetima. Naravno, ničega nije svjesna.

Unatoč njezinom protivljenju i tvrdnjama da je s mačkama i njezinim mentalnim zdravljem sve u redu preživjele mačke su joj oduzete. 

Zahvaljujući intervenciji zaštitara životinja brzo su dobile antibiotike, sredstva protiv buha i ostalih nametnika te će uskoro biti spremne na udomljavanje.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • tomektattoo 15.02.2013.

    Ta žena je bolesna,kak ima srca mučiti tako... Treba za to dati kaznu zatvora i to veliku da se nauče takvi..

  • RemseKekva 29.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kiki0705 29.01.2013.

    Jadne mačke.. a ludih ljudi.. svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare