To je to što me zanima!

U Zagrebu i Sisku predstavljeni gradski azili za napuštene pse!

Veselo je bilo danas širom Hrvatske. Prijatelji životinja iz Zagreba i Siska predstavili su rad svojih skloništa, dok je u Karlovcu organizirana nacionalna izložba pasa
Vidi originalni članak

Ljubitelji životinja širom Hrvatske iskoristili su sunčanu subotu za druženje sa svojim ljubimcima. 

U Karlovcu je tako održana nacionalna izložba pasa, dok su u Zagrebu i Sisku održani dani  otvorenih vrata Dumovca odnosno sisačkog skloništa za napuštene životinje.

Dvjestotinjak pasa, stanara azila Dumovec razveselio se brojnim građanima koji su posjetili Dane otvorenih vrata njihovog azila. Bila je to prilika da se građani upoznaju s radom skloništa, vide brojne pse koji su tamo smješteni te saznaju kako pomoći radu skloništa. 

Za djecu je osmišljen bogat program koji je od jutarnjih sati uključivao dječju radionicu, klaunicu koja je izrađivala životinje od balona, facepainting, kreativnu radionicu, i naravno igranje sa štencima.

Akciju su svojim prisustvom podržali nogometaši Dinama i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Osim zagrebačkog, u organizaciji udruge Patronus i Veterinarske stanice Sisak u Sisku je također predstavljen rad tamošnjeg skloništa za napuštene životinje, dok su karlovački ljubitelji životinja uživali u izložbi pasa. 

Kako je bilo u Zagrebu, Sisku i Karlovcu pogledajte u galeriji iznad članka.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • ciara88 23.09.2013.

    Žao mi je samo što Sisak nema sklonište nego običan hladan šinteraj! Kada ćemo dobiti sklonište! niti grad niti županija ne daju prostor, a samo to treba da bi se nešto pokrenulo....Sreća pa je udruga uspjela dogovoriti suradnju sa šinterajem ako ništa drugo..

  • jknez155 22.09.2013.

    veliki sam obozavatelj pasa i vlasnik sam nekoliko njih zivim u benkovcu u kojem ima pino napustenih pasa ponekad ih nahranim pa su se poceli okupljati oko moje kuce . Htio bi pitati dali postoji ikakav vid pomoci od opcine i sl.da se napravi azil za nezbrinute zivotinje da ne lutaju selima gladni zedni i bez smjestaja . Ako netko moze da mi danekakav savjet moj e mail je jozakne@gmail.com hvala svim ljubiteljima zivotinja

  • Timmy2 21.09.2013.

    Djeca su uživala i štenci također.! Vremena se mijenjaju na bolje za napuštene životinje.Svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare