To je to što me zanima!

Umislio da je mačka: Policijski pas tijekom racije pojeo hrčka!

Iako iza sebe ima stotine uspješnih zadataka policijski pas iz Machestera ostat će zapamćen kao pas koji je tijekom akcije spašavanja životinja pojeo hrčka.
Vidi originalni članak

Policijski pas iz Manchestera već nekoliko dana ne silazi sa naslovnica svjetskih portala. Čime je zaslužio svjetsku slavu?

 Iako iza sebe ima stotine uspješnih zadataka ostat će zapamćen kao pas koji je tijekom akcije spašavanja životinja pojeo hrčka. Dogodilo se to u svibnju prošle godine u Oldhamu. 

Policija je reagirala na prijavu vodeće britanske udruge za zaštitu životinja (RSCPA) koja je tvrdila da muškarac u svom stanu zlostavlja životinje. 

Prijava se pokazala točnom jer su policajci u njegovom stanu pronašli raščerupanu papigicu i nesretnog hrčka koji im je tijekom racije ispao kaveza. 

Na njegovu nesreću naletio je na policijskog psa, koji je očito 'umislio' da je mačka.  Iako su ga policajci prisilili da povrati više mu nije bilo spasa. 

Zlostavljač je, ako koga zanima na prekršajnom sudu priznao je krivnju za zanemarivanje. Sud ga je ovih dana kaznio novčano i na dvije zabranio mu držanje ptica kao kućnih ljubimaca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DebeliMile 08.05.2013.

    Kako kaže ftw izgleda da se napušio :)

  • biberrr 08.05.2013.

    Jest lijep ovaj Vučko!

  • ftw-wtf 07.05.2013.

    prije toga bio sa odjelom narkotika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare