To je to što me zanima!

Video koji će vas dirnuti: Ovo je početak novog prijateljstva

Video prikazuje upoznavanje labradorice Himalaye i dječaka Hernana. Snimljen je u Argentini. Do sada ga je pogledalo više od 10 milijuna ljudi. Nas je dirnuo u srce!
Vidi originalni članak

Od kada se u prošle godine pojavio na YouTubeu video koji prikazuje  upoznavanje trogodišnjeg dječaka  Hernana i labradorice Himalaye sakupio je više od 10 milijuna pogleda. 

Kako piše nydailynews.com pred njegovom kućom u  Buenos Airesu dječaku je prišla labradorica Himalaya u vlasništvu njegovog ujaka. Iako je dječak u početku izbjegavao kontakt i igru sa psom, pas nije odustajao, već se dječaku približavao s puno strpljenja.

 S vremenom se rodilo novo prijateljstvo. Dirljiv trenutak snimila je i na YouTube postavila dječakova majka, a osim originalne snimke pojavilo se i nekoliko kopija. Kako god, svaki put kad se pojavi video pogledaju milijuni ljudi. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • doranorafora 04.10.2013.

    psi su nevjerojatni! <3

  • TIHOKARLO 03.10.2013.

    Ovaj pas je toliko "čovjek" da bi se puno ljudi moglo posramiti kad se usporedi ponašanje čovjeka i životinje. Kod ovakvih scena uvijek postavim jedno pitanje : da li je to stvarno životinja ili neka dobra ljudska duša u životinjskom tijelu ? Životinje su zakon!

  • Timmy2 02.10.2013.

    Svi oni koji imaju predrasude prema pesekima,dobro bi bilo da pogledaju ovaj video.Dječak je odbijao prijateljstvo,ali labradorica je bila uporna i pažljiva.Naprosto ne mogu vjerovati kako životinje imaju osjećaje za samokontrolom. Video zaslužuje svaku pohvalu.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare