To je to što me zanima!

Video priča: Akcija spašavanja psa iz zapaljenog automobila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dogodilo se to prošlog utorka u američkom gradu Jacksonu. Nakon što je njegov pas spašen detektiv je rekao kako je za svog psa spreman dati vlastiti život jer...
Vidi originalni članak

Kad je primjetio dim i shvatio da gori policijski automobil u kojem se nalazi njegov najbolji prijatelj detektiv Anthony Fox nije dvojio niti trenutka. Zajedno s kolegom krenuo je u akciju spašavanja te iz plamtećeg automobila izvukao svog prijatelja - policijskog psa koji se odaziva na ime Alpha.

Prema pisanju medija dogodilo se to prošlog utorka u američkom gradu Jacksonu, a nakon što je pas spašen presretni detektiv rekao je kako je za svog psa spreman dati vlastiti život jer zna da bi on za njega učinio isto.

Alpha, spašeni pas jedan je od dva policijska psa koji su zaposleni u policijskoj postaji u Jacksonu. Radi u odjelu za droge i zahvaljujući njemu mnogi dileri završili su 'iza rešetaka'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 10.02.2015.

    Vrijedilo je ovo pročitati,jer izjava detektiva je više nego dovoljna,koliko ljubavi ima u njemu prema psu-policajcu.Drago mi je da je pas spašen.Svakodnevno svjedočimo o zlostavljanju peseka i ostalih životinja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare