To je to što me zanima!

Video priča: Jedan dan u azilu za pse! Surova istina koja boli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gledajući video steglo nam se oko srca jer prvo na što smo pomislili jest kako se osjećaju psi u hrvatskim azilima koji niti približno nisu komforni kao ovaj u Americi
Vidi originalni članak

Kako bi senzibilizirali javnost i potaknuli ljude na udomljavanje pasa  organizacija Maryland SPCA pokrenula je kampanju 'Spasi psa' u sklopu koje je snimljena reklama koja prikazuje jedan dan u azilu za napuštene životinje. 

Mjesto je to u kojem psi  poput glavne junakinje Suzy čekaju drugu priliku koja za mnoge nikad ne dođe. Gledajući video mnogima od vas stegnut će se srce jer nitko tko voli životinje ne može ne reagirati na pse koji čekaju da ih netko udomi, a taj nitko nikako da dođe.

Suzy je zahvaljujući reklamnoj kampanji udomljena, ali psi u azilima širom Hrvatske još uvijek čekaju svoje nove vlasnike. 

Nažalost, surova je istina da napušteni psi u Hrvatskoj drugu priliku ne čekaju u komfornim i grijanim boksovima u kojima imaju jastuk, igračke i krevetiće poput psa kojeg možete vidjeti u videu.

Pozivamo vas zato da posjetite stranicu UDOMI ME i pronađete ljubimca za sebe i svoju obitelj! 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HrvojeIvančić 23.10.2014.

    Gospođa Helena i Noina Arka rade predivan posao ! i tamo su peseki kao doma ! naravno da bi im bilo ljepše u toplom domeku,ali dok su tamo su poštovani i maženi :) zato una1 molim za ispravak netočnog navoda! , a napomena na spot i mene je skoro rasplakao ! predivan je

  • SteficaKovac 21.10.2014.

    Baš sam se rasplakala..............

  • Timmy2 20.10.2014.

    Dirnuta sam jer kod nas psi u azilu nemaju niti djelić ovoga što imaju psi u Americi.Koliko se toga kod nas promijenilo u posljednjih nekoliko godina,je ništa,Volonteri se trude,ali nije im lako.Konačno i Vaše novine doprinose pesekima koji su napušteni.Da,surova istina,imaju rok trajanja,i onda znamo što slijedi.Surova istina.Tješim se da sam spasila jedan njihov život.Nije otišao u azil,a trebao je sutradan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare