To je to što me zanima!

Video priča: Pas riskirao život kako bi pomogao drugom psu

Sasvim je sigurno da je pas stradao pokušavajući obraniti prijatelja od drugih životinja, pretpostavlja se kojota. Prijatelj kojeg je branio žrtva je prometne nesreće
Vidi originalni članak

Zaposlenici skloništa za životinje u Santa Feu pronašli su ovog vikenda teško ranjenog psa kako čuva tijelo uginolog psa. Prema riječima očevidaca bio je to tužan prizor.

Sasvim je sigurno da je pas stradao pokušavajući obraniti prijatelja od drugih životinja, pretpostavlja se kojota. Međutim,  prijatelj kojeg je branio nije uginuo od posljedica napada kojota, već ga je udario automobil.

- U sklonište je došao teško ranjen s puno ugriza i ranama po cijelom licu, glavi, gornjem dijelu tijela i nogama - izjavila je medijima Evelyn Viechec, upraviteljica skloništa u kojem se pas trenutno oporavlja.

Kako bi ga spasili veterinari su psa nekoliko puta operirali, a nakon nekoliko tjedana koliko će trebati da se potpuno oporavi ovaj hrabri pas bit će spreman za udomljavanje.

Napomena: Na fotografiji u galeriji kao ilustracija priče se nalazi Narta, pas koji kao i mnogi drugi traži dom u našoj rubrici Udomi me

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 25.02.2015.

    Odani su nama i svojoj vrsti.Drago mi je da je dobio veterinarsku skrb i neka mu je sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare