To je to što me zanima!

Video: Zbog 'agresivnosti' psa osudili na smrt! Zasluženo ili ...

Edie je bila toliko 'agresivna' da su je šinteri osudili na smrt. Ustvari pas je bio samo uplašen i tražio je ljudski zagrljaj te malo maženja. Spašena je u zadnji trenutak
Vidi originalni članak

Pod optužbom da je previše agresivan djelatnici skloništa za napuštene pse u Lancesteru Edieja, psa kojeg možete vidjeti u videu osudili su na smrt. 

Srećom, u priču se umiješao Eldad Hagar. Prema pisanju lifewithdogs.tv  šinterima je pokazao da pas nije agresivan već samo jako uplašen. Korak po korak ostvario je kontakt sa psom i stavio ga u krilo. Ono što je tada uslijedilo mnoge od vas će rasplakati. Naravno, od sreće.

Pas je udomljen i sigurni smo da živi u domu punom ljubavi.

Želite li vi postati vlasnik psa ili mačke koja će vam uljepšati život pozivamo vas da posjetite rubriku Udomi me.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MislavNekic 31.01.2014.

    Poštovana Lila! Puno vam hvala na vašem komentaru. Navedeno će bit dodano

  • Lil_6 31.01.2014.

    fali riječ vidjeti u ovoj rečenici; psa kojeg možete u videu

  • Anderson Council 31.01.2014.

    jbt ljudska glupost je beskonačna. Nisam nikakav stručnjak i ne bavim se pretjerano psima, ali ovo što sam vidio u prvim sekundama videa mi je bilo dovoljno. Jesu li ti ljudi ikada vidjeli agresivnog psa? Od kad agresivan pas ima podvijen rep, bježi u kut i CVILI. Svašta. I to još pasmina koja ni s najgorim odgojem ne postane agresivna.... A jesu ga na kraju očerupali :))) Nisu mogli drugačije jer je bio užasno zapušten. Jadničak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare