To je to što me zanima!

Vjernost: Pas slijedio vlasnika trčeći za kolima hitne pomoći!

Uzimajući u obzir da se vlasnik tijekom oporavka cijelo vrijeme raspitivao o sudbini svog psa možemo samo zamišljati kako je izgledao njihov susret iznenađenja
Vidi originalni članak

Muškarac koji je ozlijeđen nakon što se prošlog četvrtka u njegovu kuću  u Coeur d' Alene, gradu koji se nalazi u Idahu zaletio pijani vozač u nedjelju je čuo dvije dobre vijesti. 

Njegov pas, njemačka doga Burke koja je nestala na dan nesreće pronađena je živa i zdrava.Također, pronađen je i uhićen vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Kako piše UsaToday.com pas Burke pronađen je kako luta oko bolnice u kojoj leži njegov vlasnik. 

Srećom naletio je na prolaznika koji je nedugo prije pronalaska u novinama čitao članak o nesreći. Vidjevši ga odmah je shvatio da je to isti pas kojeg je vidio na fotografiji u novinama. 

Budući da je pronađen u blizini bolnice pretpostavlja se da je slijedio kola hitne pomoći koja su nakon nesreće odvezla njegovog vlasnika.

Uzimajući u obzir da se vlasnik tijekom liječenja i oporavka u bolnici cijelo vrijeme raspitivao o sudbini svog psa možemo samo zamišljati kako je izgledao njihov ponovni susret iznenađenja. 

Naime, znajući koliko se njih dvoje vole obitelj i prijatelji unesrećenog su odlučili iznenaditi na neobičan način – dovođenjem psa u posjet bolnici. 

Nadamo se samo da nekome nije otkazalo srce.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kužiš stari moj 11.11.2013.

    dobro je da su ga našli i vratili. Ko zna kako bi jadan završio.

  • Timmy2 11.11.2013.

    Kako je ovo dirljivo,izmamilo mi je suze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare