To je to što me zanima!

Za sve je 'kriv' Google: Kujica Sonya više nije neželjeni pas

Priča o psu koji je lutao Los Angelesom, a spašen je slučajno, zahvaljujući ženi koja ga je uočila pregledavajući Google Maps dirnula je srca ljubitelja životinja...
Vidi originalni članak

'Šečući' ulicama Los Angelesa ( koristeći Google Street Viewer) Jennifer Velasquez naletjela je na zapuštenog psa lutalicu kojeg je nakon virtualnog posjeta  posjetila i nahranila uživo. 

U nadi da mu mogu pomoći kontaktirala je  'Hope for paws', neprofitnu organizaciju koja se bavi spašavanjem napuštenih i zlostavljanih životinja.

Eldad Hagar koji zajedno sa suprugom Audrey vodi navedenu organizaciju izašao je na teren i snimio priču o ' Google psu' koju je zatim, uz molbu  'za pomoć pri udomljavanju'  objavio na YouTubeu.

 Bilo je to u kolovozu prošle godine. Video je do sada pregledan više od 451 tisuća puta, a kako piše dailymail.co.uk pas je udomljen.

Pas koji je dobio ime Sonya u trenutku kada ga je Hagar došao spasiti bio je uplašen i sakrio se ispod kombija. Ipak, nije odbio nekoliko komadića cheeseburgera kojeg mu je njegov spasitelj  dobacio. 

Uskoro mu je pas jeo iz ruke, ali ubrzo su opet nastali problemi. Naime, nakon nekoliko zalogaja, očito preplašena Sonya se izvukla ispod kombija i spas pokušala pronaći na obližnjem parkingu. 

Nakon nekog vremena opustila se i Hagaru dozvolila da je stavi na povodac. Uslijedilo je maženje i vožnja automobilom ravno do frizera koji ju je okupao i ošišao. 

Budući da je otkriveno da ima nekoliko tumora i drugih zdravstvenih problema poput artritisa pas je odvezen veterinaru. Nakon veterinarskog tretmana Sonya je smještena u udomiteljsku obitelj koja će je, nadamo se primiti kao ravnopravnog člana obitelji.

Tražite li psa ili mačku pozivamo vas da i vi nekome date drugu priliku. Posjetite rubriku UDOMI ME

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Timmy2 13.09.2013.

    Svaka čast gospođi,koliko boli i tuge je u ovom nesretnom biću.Moram priznati da mi je veoma drago da sam pročitala ovu priču sa sretnim završetkom.! Nadam se.!

  • GordanModrušan 13.09.2013.

    Prelijepa priča - potrebno je više ovakvih ljudi i ovakvih djela ! Ja pomognem kad god mogu, a imamo tri mačke, a moji imaju psa ! Predivna priča!

Komentiraj...
Vidi sve komentare