To je to što me zanima!

Lorena Nosić i Hrvoje Šalković najavili Daikinovu kampanju

Daikin, svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava dizalica topline, ventilacije i klimatizacije, ponosno je najavio kampanju „Let's fall in love“.
Vidi originalni članak

U sklopu kampanje, tvrtka Daikin organizira i nagradni natječaj „Savršen spoj“ u kojem će Lorena Nosić, poznata TV i radio voditeljica, i Hrvoje Šalković, pisac i svjetski putnik, pokušati pronaći savršen spoj između prijavljenih natjecatelja.

Lorena i Hrvoje pripomoći će pri odabiru najšarmantnijeg para nagradnog natjecanja, koji će imati priliku osvojiti vrlo vrijedan klimatizacijski uređaj – Daikin Emura. Ovo je prava prilika za sve iskrene, duhovite i vrckave osobe koje se ističu svojim šarmom, ukusom i stilom da se prijave na natječaj i osvoje elegantni uređaj Daikin Emura, koja će ih rashlađivati tijekom vrućih ljetnih mjeseci, a i grijati tijekom zime. A tko zna, možda „Savršen spoj“ bude početak jedne lijepe, romantične priče i jednog nezaboravnog, dugog, toplog ljeta. Nagradni natječaj traje do 07. srpnja, a ljubitelji elegancije,  romantike i vrhunske tehnologije mogu se prijaviti na: www.daikin-nagradna.com.

Daikin Emura je izniman klimatizacijski uređaj, kojeg osim vrhunski performansi krasi i elegantan i sofisticiran dizajn. Prva Daikin Emura predstavljena je još 2010. godine i donijela je evoluciju u klimatizaciji, kontroli toplinske ugodnosti i dizajnu interijera. Nova generacija klimatizacijskih uređaja Daikin Emura predstavljena u proljeće 2014. godine donosi još veće funkcionalnosti, što je čini još važnijom za europsku estetiku u arhitekturi. Elegantan Emura uređaj predstavlja ukras u svakom prostoru, a istovremeno koristi pametnu tehnologiju koja pruža maksimalan komfor u svakom trenutku. Vrhunski dizajn uređaja nagrađen je priznanjem Reddot 2014.

Daikin Emura svojim inovativnim funkcijama  i uz pomoć wi-fi veze omogućuje jednostavno upravljanje uređajem putem pametnog telefona ili tableta. U bilo koje vrijeme i ma gdje se nalazili, zahvaljujući posebno osmišljenoj aplikaciji, možete promijeniti program ili promijeniti postavke klimatizacijskog uređaja.

Igor Skelin, direktor tvrtke Daikin Hrvatska ovom je prilikom izjavio: „Izuzetno mi je drago što možemo najaviti kampanju „Let's fall in Love“ u Hrvatskoj. „Savršen spoj“ Lorene Nosić i Hrvoja Šalkovića utjelovljuje sve ono što želimo postići ovom kampanjom – spojiti ljepotu, pamet, šarm i uspješnost te potaknuti sudionike ovog natjecanja na zaljubljivanje. Daikin Emura budi najljepše emocije.“

Daikin Emura klimatizacijski uređaji dostupni su putem distributera:
DUBROVNIK
TEHNO ELEKTRONIK d.o.o., tel. 020 418-500
RIJEKA
FAST FORWARD d.o.o., tel. 051 628-880
SPLIT
JACERA d.o.o., tel. 021 543-030, PEL 3 d.o.o., tel. 021 542-004
ZAGREB
AJSTER d.o.o., tel. 01 6188-011, ARS KONTROLA d.o.o., tel. 01 6406-000
FAST FORWARD d.o.o., tel. 01 366-4433, KLIMA BUHIN, tel. 01 2395-861

Više detalja o nagradnom natjecanju možete pronaći na www.daikin-nagradna.com. Za sva dodatna pitanja, molimo kontaktirajte: Marina Maravić, Marketing Coordinator, Daikin, 01 6065 857, maravic.m@daikin.hr  ili Daniel Hajden, Grayling, 01 4882 860, daniel.hajden@grayling.com

O Daikinu:

Daikin je vodeći svjetski proizvođač visoko učinkovitih i inovativnih sustava za grijanje, klimatizaciju, vodene sustave i rashladnu tehniku za komercijalne, stambene i industrijske namjene. Multinacionalna je korporacija registrirana na Japanskoj burzi i ima podružnice diljem svijeta.

Lokalni ured Daikina u Hrvatskoj djeluje od 2004. godine. Započeo je s dva djelatnika i obavljao poslove tehničke potpore partnerskoj mreži te se intenzivno bavio njezinim razvijanjem i širenjem. Od 2011. godine Daikin predstavništvo postaje Daikin Hrvatska d.o.o. i danas broji 15 djelatnika, uglavnom inženjera. Osim na hrvatskome, Daikin Hrvatska djeluje i na tržištima Slovenije i BiH u programu grijanja tvrtke Rotex, što joj omogućuje da u segmentima grijanja, hlađenja, ventilacije i tehnološkog hlađenja nudi najkompletnija rješenja na tržištu.

Intenzivan rad s projektantima u smislu predstavljanja rješenja i mogućnosti u HVAC segmentu te jačanje distributerske mreže rezultiralo je povećanjem prisutnosti Daikina na hrvatskom tržištu ne samo na rezidencijalnim nego i na velikim projektima, što je rezultiralo proširenjem ureda iskusnim i stručnim kadrovima, kao i mladim inženjerima koje tvrtka specijalizira za pojedine poslove unutar područja djelovanja ureda.

Upravo je taj rast, kao i visoki stupanj profesionalnosti, najbolji dokaz visoke kvalitete Daikinovih proizvoda na domaćem tržištu. Uzimajući sve to u obzir kao i činjenicu da Daikin pruža optimalna rješenja za svaki prostor pritom smanjujući potrošnju energije čime se pokazao kao najbolji omjer uloženog i vraćenog, ne čudi da se Daikin nametnuo kao lider u svom tržišnom segmentu.

Idi na 24sata