To je to što me zanima!

Traže se: Muškarci spretni u kućanskim poslovima!

Ove će godine 24sata i Soundset radijska mreža krenuti u potragu za hrvatskim machopapučarima, odnosno muškarcima spretnim u kućanskim poslovima
Vidi originalni članak

Ove će godine 24sata i Soundset radijska mreža krenuti u potragu za hrvatskim machopapučarima, odnosno muškarcima spretnim u kućanskim poslovima koji su ponosni na pomaganje svojim suprugama/partericama i koji se ne srame s drugima podijeliti svoju okretnost kada je riječ o čišćenju i pospremanju doma, kuhanju, brizi o djeci... Najvještiji od njih osvojit će egzotično sedmodnevnim putovanje za svoju suprugu i njenu najbolju frendicu, komplet Electrolux kućanskih uređaja powered by Elipso i godišnju zalihu sredstava za pranje i čišćenje powered by Ariel Professional.

Kroz sredstva za čišćenje, usisavače, krpe, glačala i štednjake pet će subota za redom (od 05. ožujka do 02. travnja) u Avenue Mallu  hrabre natjecatelje voditi i bodriti redcarpetovka Ana Stunić te omiljeni glas zagrebačkog Soundset, Plavog Daniel Bilić, kojeg će brojne obožavateljice napokon imati prilike vidjeti i izvan etera.

Prijave za ovo zabavno druženje traju do 28. veljače, a svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na službenoj stranici www.machopapucar.com ili se direktno prijaviti.

Idi na 24sata