To je to što me zanima!

Machopapučar - održano prvo natjecanje u Avenue Mall-u

U subotu popodne u Avenue Mallu održano je prvo izlučno natjecanje Machopapučara - natjecanja muškaraca u kućanskim poslovima.
Vidi originalni članak

Natjecanje je održano u organizaciji 24sata i Soundset radijske mreže uz voditelje Anu Stunić i Daniela Bilića. 

Tijekom višetjednih prijava za ovaj zabavni show pristigli su životopisi više od 2000 kandidata, a samo 16 njih dobit će priliku pokazati kako se snalaze s krpama, glačalom, usisavačem, ali i za štednjakom. 

Prva četiri natjecatelja Dominik Martinović – strojarski tehničar i fotograf, Siniša Bobić – stručni tehničar za poslovne korisnike u T-com-u, Ante Ćaćić – umirovljeni policajac i Kristijan Krajačić - učitelj  hrabro su se borila na improviziranom poligonu i nasmijavali brojnu publiku, a pobjedu dana odnio je simpatični Siniša koji se na natjecanju pojavio u pravim papučama te u pratnji supruge Mirande, kćeri Marlene i sina Vite. 

Sljedeće subote nova vesela četvorka suočit će se s novim zadacima, a pobjednika showa Machopapučar očekuje nagrada „Kristalna šlapa“, ali i vrijedne nagrade sponzora: sedmodnevno putovanje za njegovu suprugu i punicu, godišnja zaliha sredstava za čišćenje te set kućanskih aparata. No, njegovo ime saznat ćemo tek nakon finalnog okršaja koji je zakazan za 02. travnja.

Idi na 24sata