To je to što me zanima!

Maja Golub Fijačko: "Bog mi je poslao kćer da me spasi"

Srijedom vi birate: 24sata za 4 kune ili 24sata + tjednik Najljepše priče + TV novele + ljubavni roman za samo 6,99 kuna!
Vidi originalni članak

U tjedniku Najljepše priče čitajte životne ispovijedi, intimne tajne, neobične ljubavi i brojne druge inspirativne priče iz Hrvatske i svijeta. 

U ovom broju otkrijte emotivnu ispovijest naše atletske rekorderke na 100 metara, Maje Golub Fijačko, koja je tjedan dana prije porođaja doznala da boluje od zloćudnog Hodgkinova limfona. Imala je sreću u nesreći jer je bolest otkrivena na vrijeme, a kemoterapijom i zračenjem može se povući. 

Otkrijte hrabru priču našeg kapetana koji je spasio troje jedriličara iz divljeg oceana sa jedrilice druge 12 metara koja se našla u oluji kraj Bermuda. Inspirativno: neobičan Japanac Yuji Miyato pješice je stigao u Vinkovce da zasadi drvo mira. Četiri godine pješači i tako širi poruke mira i nade u svijetu. Saznajte kako je djevojka Erin Langworthy preživjela pad među krokodile. Za Novu godinu odlučila je skočiti bungee jumping s mosta iznad afričke rijeke Zambezi, a nakon što se bacila s visine od 111 metara, puklo joj je elastično uže. 

Za samo dodatnih 2,99 kuna uz 24sata otkrijte spektar najljepših priča, super vodič TV novele i ljubavni roman. 

Idi na 24sata