To je to što me zanima!

Marin Vrsaljko - Od ratnog zarobljeništva do košarke

Marin Vrsaljko predsjednik je i idejni začetnik košarkaškog kluba Zara koji je krenuo sa radom u srpnju 2013. godine.
Vidi originalni članak

Marin Vrsaljko predsjednik je i  idejni začetnik košarkaškog kluba Zara koji je krenuo sa radom u srpnju 2013. godine.  Želja mu je bila okupiti mlade oko sporta kojeg i sam obožava- košarke te ih tako maknuti sa ulica, dangubljenja i beznađa. 

Danas KK Zara okuplja 80 djece od kojih su neka djeca branitelja (kao što je i on sam bio) i roditelja slabijeg imovinskog stanja pa im Marin omogućuje da treniraju besplatno.  Mnogo vremena i truda ulaže u ovaj klub: posvećen je nabavci sportske opreme i sponzora, ponekada i samostalno ulažući svoj novac  za plaćanja putnih troškova i troškova službenih liga,  te troši iznimno mnogo svojeg privatnog vremena na ovaj klub i ovu djecu. Cilj ovog projekta jest pružiti brigu zadarskoj djeci te im prenijeti znanje, a sve kako  bi se mlade košarkaše izvelo na pravilan životni put.

Dodatno, Marin Vrsaljko je veliki poklonik humanitarnih akcija pa je tako o svom trošku financirao pristupnice članova Uprave kluba Zara za sudjelovanje na humanitarnoj utrci Wings for lifeTrčimo za one koji ne mogu“ te se rado odaziva i pruža pomoć svima kojima je potrebno.

Pozivamo vas da i vi prijavite svoju priču i postanete METRO ZVIJEZDA ZAJEDNICE za 2015. godinu!


Idi na 24sata