To je to što me zanima!

Mark Wahlberg kao legendarni krijumčar Chris Farraday

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uzbudljivi triler „Krijumčari“ je zapravo remake uspješnog filma "REYKJAVIK-ROTTERDAM" koji je 2008. godine Island predstavljao u utrci za Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma.
Vidi originalni članak

Režiju nadolazeće američke verzije potpisuje Baltasar Kormákur koji je ujedno tumačio i glavnu ulogu u originalu, koja je sada pripala Marku Wahlbergu.

Legendarni krijumčar Chris Farraday (Wahlberg) napustio je život kriminala da bi vodio udoban kućanski život sa suprugom i dvojicom malih sinova. No, nakon što njegov šogor Andy zabrlja posao s drogom za nemilosrdnog šefa Tima Briggsa, Chris se, da bi podmirio Andyev dug, mora vratiti poslu u kojem je bolji od ikoga - krijumčarenju.

Chrisu pomaže najbolji prijatelj Sebastian Abney s kojim okuplja ekipu u kojoj je i njihov prijatelj iz djetinjstva Danny Raymer te odlaze za Panamu da bi se vratili s milijunima falsificiranih novčanica. Situacija brzo izmiče kontroli i Chrisu preostaje tek nekoliko sati da dođe do gotovine. Mora upotrijebiti sve svoje vještine da bi se provukao kroz izdajničku mrežu kriminalaca brutalnih panamskih krijumčara droge prije no što njihovom metom postanu njegova supruga Kate (Beckinsale) i njihovi sinovi.

U novoj verziji filma "Krijumčari" vidjet ćemo još i Kate Beckinsale, te glumce; Giovanni Ribisi, Ben Foster, Caleb Landry Jones, Lukas Haas, Diego Luna i JK Simmons.

Film se u našim kinima može pogledati od 15.ožujka. Pogledajte najavu filma u galeriji.

Idi na 24sata