To je to što me zanima!

MeanIT - predstavljen novi IT brand na hrvatskom tržištu

MeanIT® je novoosnovani brand na hrvatskom tržištu i u tijeku protekle godine kupcima je pripremio 40-ak novih proizvoda iz područja IT uređaja, gadgeta i dodatne opreme
Vidi originalni članak

Pažljivom selekcijom ponude, MeanIT® posebnu pažnju poklanja proizvodima koji svojom univerzalnošću olakšavaju korisnicima upotrebu IT uređaja te im se nalaze pri ruci u svakodnevnim poslovima, na putovanju ili u tijeku rekreacije i zabave.

U suvremeno doba, kada svakodnevni elektronski uređaji postaju nužnost, značajno je na jednom mjestu imati univerzalne punjače, automobilske punjače i odgovarajuće priključke koji omogućavaju USB punjenje i prijenos podataka – bilo da je riječ o novoj generaciji smartphone ili iPhone uređaja – te odgovarajuće nastavke za različite tipove utičnica u stranim zemljama. 

Jednako tako, vrlo su praktični posebno dizajnirani držači mobilnih uređaja i navigacije za automobil, koji su novost na hrvatskom tržištu i čvrsto prijanjaju na staklo i na gotovo sve druge površine, zatim mobiteli koji istovremeno koriste dvije SIM kartice za različite mreže ili univerzalne torbice koje personaliziraju uređaje i čuvaju ih od oštećenja. Poseban doprinos sigurnosti u vožnji su nove Bluetooth slušalice, koje oslobađaju ruke i istovremeno služe za slušanje glazbe u stereo tehnici, zatim USB priključci i slušalice s plosnatim kabelima koji se ne zapliću te mini zvučnici s rezonantnom membranom za izuzetnu dubinu i prostornost zvuka.

Naravno, u ponudi je i memorija za sve uređaje koji koriste SD i micro SD kartice, a za sportaše i rekreativce sportska kamera koja se nosi na tijelu s posebnim kućištem za podvodno snimanje do 30 m, a koja u punoj HD rezoluciji brine da nezaboravni doživljaji na skijanju, ronjenju ili čak u ekstremnim sportovima ostanu trajno zabilježeni.

Novost je i digitalna špijunka za ulazna vrata, diskretan i koristan dio opreme svakog kućanstva ili ureda, koji se montira na mjesto postojeće špijunke bez ikakvih dodatnih radova te omogućuje lagan pristup djeci i starijim osobama; mobitel s velikim tipkama i upotrebom dvije SIM kartice; ArmBand torbica s povezom za ruku za nošenje mobilnih uređaja tijekom sporta i rekreacije i mnogi drugi gadgeti.

Dolazi vrijeme darivanja, približavamo se zimskim blagdanima. Maštovita priprema poklona zasigurno će uključiti poneki koristan i povoljan MeanIT® proizvod, a možete prigodno razveseliti obitelj, prijatelje i poslovne partnere.

Šireći svoju ponudu, MeanIT® uskoro tržištu predstavlja i tablet uređaj Promise te smartphone uređaj iz iste serije, a osim zavidnih tehničkih specifikacija uređaji će se isticati i vrlo prihvatljivom cijenom –  baš kao, uostalom, i svi drugi gadgeti i i uređaji iz široke MeanIT® palete.

Idi na 24sata