To je to što me zanima!

MEBLO – iskoristite popust od 15% do 30% na sav asortiman!

Kuhinje po mjeri uz izmjeru, projekt uređenja interijera i stručni savjet, udobne i fleksibilne garniture, raskošne blagovaonice, veliki izbor madraca uz probni rok 30 noći...
Vidi originalni članak

Kuhinje po mjeri uz izmjeru, projekt uređenja interijera i stručni savjet, udobne i fleksibilne garniture za dnevni boravak, raskošne  blagovaonice, veliki izbor madraca uz probni rok 30 noći i garnaciju 5 godina, izbor nadmadraca, anatomskih jastuka, kreveta sa spremištima za posteljinu, kompletne spavaće sobe, ugradbeni ormari, dječje sobe, dekorativne tkanine i tapete, ukrasni dodaci...  Meblov asortiman dostupan je uz popuste 15-30 % samo do petka 27.6.2014.

Posebno ističemo Meblo nadmadrac Matterra - revolucionarni proizvod sa ugrađenom i patentiranom zaštitom koji štiti od geopateogenih zračenja. Iskoristite promociju u Meblu –s promotivnim popustom od čak  50% na ovaj jedinstveni proizvod!

Riječ je o nadmadracu koji sadrži zaštitni patentirani uređaj koji u koncentričnom obliku raspršuje štetna magnetska polja na sjecištima Hartmannove mreže i podzemnih vodenih tokova, eliminirajući štetne utjecaje iznad površine madraca. Na ovaj način Matterra nadmadrac osigurava najbolje uvjete za ljudsko zdravlje i regenerira energiju tijekom spavanja. U tijeku je promotivni popust od čak 50% na nadmadrac Matterra u svim dimnezijama.

Osim nadmadraca Matterra, u Meblo ponudi nalazi se i madrac Matterra vrhunske udobnosti,  u kombinaciji džepićastih opruga i memory pjene, koji također ima ugrađenu zaštitu od negativnih zračenja I na akciji je do kraja mjeseca.. Pored 50% popusta na nadmadrac Matterra, popuste 20-30% na Meblo madrace, do kraja lipnja uz određene modele Meblo madraca poklanjamo vam i gratis podnicu!  

Kvalitetna oprema doma uz stručni savjet te atraktivne popuste 15-30 % čeka na vas u Meblu. Više na www.meblo.hr!


Idi na 24sata