To je to što me zanima!

Mercator i Skuhatćute nagrađuju vjerne čitatelje!

U subotu, 3.12. na kisocima potražite novi broj kulinarskog tjednika Skuhatćute u kojem vas očekuju kuponi s popustima od 30 do 50%.
Vidi originalni članak

Mercator & Skuhatćute i dalje nagrađuju vjerne čitatelje!

U subotu, 3.12. ne propustite super popularni kulinarski tjednik Skuhatćute za samo 1,99 kuna uz 24sata u kojem vas očekuju kupon s 30% popusta na Mercator tunu u maslinovom ulju 3x80g, kupon s 30% popusta na Mercator tjesteninu školjke 500g, te kupon s 50% popusta na PINTINOX lonce i poklopce u Mercator prodavaonicama!
Akcija vrijedi samo za maloprodajne kupce i ne odnosi se na akcijske proizvode. Popusti se ne zbrajaju. Sve detalje potražite na kuponu s popustom!

U novom broju kulinarskog tjednika Skuhatćute otkrijte najfinije lepinje i pogače. Donosimo vam fenomenalne makarone, okrugle francuske kolačiće sa slatkim punjenjem. Prepustite se prefinom Tahiniju, slasnoj pasti od sezama u slanim i slatkim jelima. A u specijalu Kuharica donosimo 16 recepata za pripremu sočnih specijaliteta od puretine koje možete izrezivati i skupljati. 

Za samo dodatnih 1,99 kuna uz 24sata donosimo vam pregled najboljih recepata za pripremu najfinijih jela kojima ćete se prepustiti ove jeseni. 

24sata – To je to što me zanima!

Idi na 24sata