To je to što me zanima!

Mercator plate - okupljanja za stolom uz vrhunske delicije!

Sigurno vas često uhvati panika jer gosti dolaze, vremena je premalo za pripremiti sve što planirate, a još i želite da servirana hrana lijepo izgleda
Vidi originalni članak

Zagrebačka, Slavonska, Dalmatinska, Istarska, Blagdanska, Fit ili Mercator?  Odgovor na ovo pitanje treba biti jedini posao koji ćete napraviti kada ste u prigodi koja će okupiti vama drage ljude ili pak, jednostavno želite razveseliti najmilije ukusnim zalogajima.  Velik izbor Mercatorivih plata simboličnih imena,  sugerira i na raznovrsne sastojke koje čine pomno odabrane namirnice.  Sigurno vas često uhvati panika jer  gosti dolaze, vremena je premalo za pripremiti sve što planirate, a još i želite da servirana hrana lijepo izgleda...Užurbani  ritam života, svakodnevni tempo koji nam ne ostavlja odveć vremena za istinska zadovoljstva,  ne treba nikoga sputavati . 

Rješenja su često vrlo jednostavna i na dohvat ruke.  Ovisno koliko veliko društvo očekujete, možete naručiti plate za dvoje, četvero ili čak šestero ljudi. Nema ništa ljepšega od druženja i okupljanja za stolom uz ukusne zalogaje i osjećaja zadovoljstva onih koji u njima uživaju. I ono najvažnije, plate se mogu naručiti osobno ili putem interneta i u tom slučaju stižu na vaša vrata u točno dogovoreno vrijeme.   

Druženje može početi, a na vama je samo da se opustite i odaberete ono što želite. 

Idi na 24sata