To je to što me zanima!

Međunarodni sajam namještaja i unutarnjeg uređenja. Dođite!

AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije
Vidi originalni članak

AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i  prateće industrije, uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, regionalni je lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

AMBIENTA objedinjuje četiri osnovne tematske cjeline: 

• INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta 

• DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje produkata i projekata

 OUTLET atraktivan prostor koji će zasigurno privući brojne kupce koji će ovdje pronaći namještaj i opremu za stan i kuću po sniženim cijenama

• VRT Plus, novi segment unutar Ambiente, izložbeni prostor namijenjen je izlaganju proizvoda iz programa dizajna i uređenja vrta, inovativnih vrtova (krovni vrtovi, vertikalni vrtovi, orijentalni vrtovi), ukrasnog bilja, vrtnog namještaja i vrtnih elemenata kao i alata i pribora. 

Poslovna AMBIENTA

Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.

Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama i Hrvatskom gospodarskom komorom - Udruženjem drvno-prerađivačke industrije.

Sastavni dio sajma su i svakodnevne atrakcije za posjetitelje, te dodjela priznanja izlagačima i dodjela prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM i dodjela Nagrade za najbolji dizajn Da!.

Iz niza stručnih skupova, okruglih stolova, brojnih profesionalnih savjetovanja, prezentacija, demonstracija proizvoda i usluga izdvajamo:

1. 26. međunarodno znanstveno savjetovanje „Primjena znanosti u drvoprerađivačkom sektoru“

2. Stručna predavanja „Šumarstvo i prerada drva“:
Proizvodnja i prodaja drvne sirovine,  Darko Bišćan   
EU fondovi u šumarstvu,

3. Stručni  skup za  nastavnike srednjih škola u  Obrazovnom sektoru šumarstvo, prerada i obrada drva „Trendovi u proizvodnji masivnog namještaja“

Svakodnevne atrakcije za posjetitelje sastavni su dio AMBIENTE, od kojih izdvajamo:

MIKS ’15 - međunarodna izložba keramike i stakla

Izložba postera
prezentacija radova sudionika međunarodnog znanstvenog skupa na posterima
prezentacija studentskih radova Sveučilišta u Zagrebu Šumarski fakultet

Prezentacija laboratorija i radova studenata
Sveučilišta u Zagrebu Šumarskog Fakulteta

Izložba radova učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna

Izložba škola i radova učenika drvodjeljskih škola na temu: „Stolica s porukom“
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Igraonica i radionica za djecu

Više na www.zv.hr

Idi na 24sata