To je to što me zanima!

Mir, prirodne ljepote Zagorja, romantičan ambijent i dvorac!

Odličan hotelski paket donosi dašak romantike i vodi vas u prekrasni hotel Trakošćan u kojem ćete provesti 3 dana za pamćenje s uključenim polupansionom te neograničenim korištenjem hotelskog bazena, fitnessa, saune i whirlpoola.
Vidi originalni članak

Mir, prirodne ljepote Zagorja, romantičan ambijent i dvorac koji oduzima dah sinonim su za najslađi bijeg od svakodnevnice koji možete zamisliti. U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, svega 7 kilometara udaljen od graničnog prijelaza Macelj, hotel Trakošćan se smjestio u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najčuvenijih  dvoraca iz bogate hrvatske baštine.

Megabon odličan hotelski paket donosi dašak romantike i vodi vas u prekrasni hotel Trakošćan u kojem ćete provesti 3 dana za pamćenje s uključenim polupansionom te neograničenim korištenjem hotelskog bazena, fitnessa, saune i whirlpoola. A da bi boravak u dvoje bio još slađi čekaju vas i 2 ulaznice za najpopularniji hrvatski dvorac- Dvorac Trakošćan.

Nekad rezidencijalni dvorac Trakošćan, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima. Cijeli kompleks dvorca godišnje posjeti preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji. 

Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma a zahvaljujući vrhunskoj usluzi smještaja i širokoj ponudi sadržaja oduševljava sve svoje goste. Hotelski restorani te izdvojeni restoran u podnožju dvorca nude razne delicije i posebno su poznati po zagorskim jelima a ukupni hotelski doživljaj upotpunjuje čudesan pogled na šumu odnosno prekrasan dvorac koji se pruža iz svake sobe.

Ovaj paket je idealan za ove prohladne jesenje dane u kojima još posebno prija wellness odmor u prirodi a samo posjet Megabon portalu i klik na ponudu za hotel Trakošćan dijeli od nezaboravnog romantičnog provoda na jednoj od najslađih lokacija unutrašnjosti Lijepe Naše.

Idi na 24sata