To je to što me zanima!

Na Tisku potraži knjižicu za maturu sa zadacima s ispita!

Niz zadataka iz hrvatskog, engleskog i matematike popraćen je detaljnim objašnjenjima. Knjižica će po cijeni od 39,90 kuna u prodaji biti do srijede
Vidi originalni članak

Samo 21 posto učenica i učenika srednjih škola u trenutku kada trebaju prijaviti ispite državne mature smatra da je u potpunosti informirano o samoj državnoj maturi, pokazalo je istraživanje Otvorenog učilišta Algebra. U sklopu cjelovitih priprema za državnu maturu koje provodi u 10 gradova diljem Hrvatske, Algebra je zato u suradnji s 24 sata pripremila i knjižice s nizom zadataka s prošlih matura. Požurite po svoje primjerke na obližnji kiosk Tiska gdje će biti u prodaji još u srijedu. Uz rješenja, ali i detaljna objašnjenja iz hrvatskog, engleskog jezika i matematike, ove knjižice neizostavna su literatura za sve maturante koji planiraju upisati ove godine fakultet. Komplet tri knjižice dostupan je po cijeni od 39,90 kn.

Provjeri svoje znanje iz predmeta s državne mature već sada!

Od ove godine na web stranici, http://www.drzavnamatura.hr/probni-ispiti/ svi zainteresirani već sada mogu testirati koliko su u ovom trenutku spremni za polaganje državne mature. Algebra je osmislila jedinstven sustav testiranja znanja uz on-line besplatne ispite. Zadatke, po uzoru na one koji će se pojaviti na državnoj maturi, pripremili su profesori najboljih strukovnih srednjih škola i gimnazija s dugogodišnjim iskustvom u ispravljanju i pripremi zadataka za državnu maturu. Nakon što riješi on-line ispit iz hrvatskog, engleskog, matematike, fizike, kemije, biologije, psihologije ili politike i gospodarstva, pristupnik će moći usporediti svoje rezultate s rezultatima svih onih koji su pristupili ispitu. Na taj način dobit će jasniju sliku o svojoj pripremljenosti, ali i pripremljenosti drugih maturanata koji će ove godine konkurirati s njim za upis na željeni fakultet.

Idi na 24sata