To je to što me zanima!

Na ukupnu kupovinu iznad 200kn dm daruje 15% popusta

Na sve proizvode iz asortimana, uključujući i one koji će vam omogućiti ugodniji boravak na otvorenom, od 21. do 24. svibnja vrijedi popust od 15 % na ukupan račun iznad 200 kuna
Vidi originalni članak

Od 21. do 24. svibnja 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna

Živa u termometru, ležerna odjeća veselih boja, živahna atmosfera u gradu – sve ukazuje na to da nam se uskoro primiče ljeto. Kako bi pripreme za ljeto protekle što lakše, pomoći će vam i dm. Na sve proizvode iz asortimana, uključujući i one koji će vam omogućiti ugodniji boravak na otvorenom, od 21. do 24. svibnja vrijedi popust od 15 % na ukupan račun iznad 200 kuna. Popust vrijedi i na više od 1.000 proizvoda već sniženih unutar koncepta „Dobre cijene u svako vrijeme“ što ovu priliku za kupovinu čini još povoljnijom. Slijedi nekoliko praktičnih savjeta koji će vam olakšati izbor proizvoda u ovom ljetnom shoppingu. 

1. Zaštitite svoju kožu

Sunce je čovjekov saveznik protiv lošeg raspoloženja, a pomaže i pri liječenju zdravstvenih tegoba. Ipak, preporučljivo je kontrolirano izlaganje sunčevim zrakama u čemu će vam pomoći i proizvodi za zaštitu od sunca dm marke SUNDANCE čija ovogodišnja linija štiti i od infracrvenih A zraka koje još dublje prodiru u kožu.

2. Recite zbogom ubodima od komaraca

Kako biste u zabavi na otvorenom mogli uživati i nakon zalaska sunca, potrebno je zaštititi se i od uboda komaraca. Obitelj proizvoda S-quitofree poslužit će vam i kao dobar suputnik u aktivnostima u prirodi jer dugotrajno štite od neželjenih uboda insekata, a prilikom nanošenja hlade i osvježavaju kožu. 

3. Budite spremni za fizičke aktivnosti

Topliji će vas dani potaknuti da zatvorene prostore zamijenite aktivnostima na otvorenom. Dodatna motivacija stiže iz dm-a koji će 13. lipnja ponovno okupiti rekreativne vježbačice i male trkače na Bundeku u sklopu dm ženske i dm babybonus utrke. Kako biste spremno dočekali utrku, svoju prehranu možete nadopuniti proizvodima dm marki DAS gesunde PLUS i dm Bio, poput napitka od zobi, pira i kokosa, voćnih pločica i energetskih shakeova. 

4. Osvježite svoj dom

Za one koji požele urediti i svoj dom, u velikom proljetnom čišćenju pomoći će vam i saveznici koje možete pronaći među proizvodima Denkmit. Za one romantične, koji žele zaspati uz pogled na zvjezdano nebo, među proizvodima dm marke Profissimo mogu pronaći ukrasne i mirisne svijeće. 

Neka pripreme za ljeto započnu!

Idi na 24sata