To je to što me zanima!

Na Valentinovo u Arena Centru održana najveselija utrka!

"Ne trči za mnom, trči sa mnom", naziv je najveselije utrke održane na Valentinovo u Arena Centru na kojoj je najbrži par osvojio poklon karticu Arena Centra u vrijednosti 1.500 kuna!
Vidi originalni članak

U petak je u Arena Centru održana najveselija utrka ovog Valentinova. Nezaboravan spoj parova svih uzrasta na samo Valentinovo organizirali su Arena Centar i Društvo športske rekreacije 'Aktivan život'.  

Uz medijsko pokroviteljstvo Otvorenog radija, 'Utrku parova powered by Intersport' vodio je Mario Valentić, a najbrži su bili: Lucija Kosaber i Igor Janković iz Zagreba. Par je osvojio  poklon karticu Arena Centra u vrijednosti 1.500 kuna jer je stazu od 1.065 metara pretrčao za tri minute i 13 sekundi. Drugo i trećeplasirani par osvojio je poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 1.000, odnosno 500 kuna.

I svi ostali sudionici utrke osvojili su darove. Iako dress code za utrku nije bio određen i obavezan, mnogi su se potrudili upravo oko toga. Ipak, nagradu tvrtke Croata i poklon bon u vrijednosti od 1.500 kuna osvojili su Matea Maček i Stipe Vuletić iz Opuzena. City Star osigurao je Studenu za sve sudionike, a svaki par je dobio majice, vrećice i male poklone od zakupaca Arena Centra.

Ovo je prva utrka u Hrvatskoj koja se održava u nekom shopping centru i jedna od rijetkih koje se održavaju u zgradama (druge su utrka stepenica u Zagrepčanki i orjentacijska utrka u zgradi FER-a).

Idi na 24sata