To je to što me zanima!

Nabavite Xplorer Escaper na Mondu po fantastičnoj cijeni!

Za sve bicikliste i one koji će to tek postati, Xplorer i Mondo su pripremili atraktivnu ponudu.
Vidi originalni članak

Ovom prilikom nudimo vam ograničenu količinu Xplorer Escaper bicikala po cijeni od 1.099,99 kn. Uz bicikl vam poklanjamo i set Xplorer koji se sastoji od prednje 5 LED lampice svjetla, stražnje 3 LED lampice bljeskalice, pumpe i žičanog lokota s ključem (vrijednost seta je 179,99 kn).

Ovaj bicikl namijenjen je onima koji preferiraju vožnju na brdskim terenima, ali i za one gradske avanturiste koji bicikl koriste u rekreativne svrhe. Osim atraktivne cijene, nudi kvalitetnu opremu (Shimano, Falcon) i jednogodišnje jamstvo. Posebna pogodnost je da dolazi s prednjom disk kočnicom.

Xplorer je brand koji se kontinuirano razvija te postaje sve popularniji zahvaljujući izvrsnom omjeru cijene i kvalitete. U proizvodnji Xplorer bicikala koristi se kvalitetna oprema: Shimano, Sram i Falcon. Dolaze s jednogodišnjim jamstvom.

Biciklizam promovira zdrav i aktivan način života primjeren za sve generacije. Aktivirajte se i postanite vlasnik ovog atraktivnog bicikla već danas! Požurite, jer su količine ograničene!

Ponudu pogledajte na Mondu.

Cijena prije akcije 1299,00 kn, akcijska cijena : 1099,99 kn + Set Xplorer gratis.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati karticama jednokratno i American Expressom na 6 rata. Proizvode možete platiti i pouzećem.

Idi na 24sata