To je to što me zanima!

Nahranite kožu iznutra uz Almagea SUNLOVE SKIN+!

Među pripravcima za zaštitu kože prije sunčanja ističe se nova generacija dodataka prehrani Almagea® SUNLOVE SKIN+. Riječ je o revolucionarnom proizvodu koji zahvaljući Licaps® kapsulama donosi aktivne sastojke u tekućem obliku.
Vidi originalni članak

Stanje kože je odraz procesa koji se događaju unutar tijela. Prištići, bore, depigmentacija ili neke druge promjene predstavljaju djelomično i rezultat nutritivne neravnoteže unutar organizma. Jasno je da raznolika i uravnotežena prehrana ima neospornu ulogu u postizanju i održanju zdravlja i ljepote kože. Jednako tako, ako kožu želimo adekvatno zaštiti od sunca, više je nije dovoljno samo mazati kremama sa visokim zaštitnim faktorom. Nutricionisiti, ali i dermatolozi preporučaju dodatke prehrani, kao pomoć za pripremu kože za izlaganja suncu i zaštitu od oksidativnog stresa koje izaziva UV-zračenje.

Brojne studije ukazuju na nutrijente koji blagotovrno djeluju kod zaštite kože od oštećenja. Adekvatnim uzimanjem tih nutrijenata, primjerice putem dodataka prehrani, možemo kožu pripremiti za izlaganje suncu, umanjiti oštećenja i pojavu alergija na sunce te dulje zadržati preplanuli ten. Među pripravcima za zaštitu kože prije sunčanja ističe se nova generacija dodataka prehrani Almagea® SUNLOVE SKIN+. Riječ je o  revolucionarnom proizvodu koji zahvaljući Licaps® kapsulama donosi aktivne sastojke u tekućem obliku što omogućava njihovu učinkovitiju apsorpciju u organizam. 

Almagea® SUNLOVE SKIN+ sadrži prirodnu mješavinu triju ulja: ulje sjemenki boreča i argana te ulje ploda uljane palme, karakterističnih po sadržaju nezasićenih masnih kiselina te prirodno bogatih vitaminom E. Masne kiseline imaju ključnu ulogu u stvaranju lipidne barijere kože. One, također, vlaže kožu i ublažavaju nadražaje na koži. Nedostatak masnih kiselina se manifestira suhom kožom sklonom iritacijama.

Almagea® SUNLOVE SKIN+ sadrži i dodatne količine vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa odnosno stanja pretjerane produkcije štetnih slobodnih radikala kakvo je prisutno u tijelu prilikom intenzivnog izlaganju suncu ljeti.  Upravo se zbog povoljnog djelovanja  na negativne učinke slobodnih radikala na koži, vitamin E često naziva vitaminom ljepote te je prikladan za sve tipove kože.  Kada se unosi dovoljno vitamina E, on putuje do membrane stanica kože i ondje očituje svoje zaštitno djelovanje. Zaštitni učinak je pojačan prisustvom selena koji pridonosi održanju zdrave kose i noktiju. 

Almagea® SUNLOVE SKIN+ pruža dodatnu zaštitnu vrijednost u vidu prisutnih karetonoidnih pigmenata: astaksantina i luteina, te koenzima Q10. Visoka doza astaksantina djelotvorna je kod alergija, a poznato je kako se oba karotenoida stvaraju u prirodi kako bi zaštitili voće ili povrće, poput marelica, od pretjernog UV-zračenja. Koenzim Q10 s godinama se smanjuje u organizmu, a posljedica su bore na koži, stoga posezanje za dodatnom potporom je dobar izbor. 

Almagea® SUNLOVE SKIN+ je pripravak jedinstvene formulacije u kojem aktivni sastojci sinergijski djeluju i pružaju vrijednu zaštitu kože prije sunčanja te se preporučuje svima koji žele i iznutra zaštiti svoju kožu od štetnog djelovanja UV zraka.  Almagea® SUNLOVE SKIN+ potražite u svim ljekarnama. 

Idi na 24sata