To je to što me zanima!

Najbolja roštilj zabava dolazi u nedjelju 26.4. u Umag

Nakon današnjeg otvorenja 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju u Križevcima, potraga za najboljim roštilj majstorima nastavit će se ove nedjelje u Umagu
Vidi originalni članak

Najbolje roštilj-majstore Istre po prvi ćemo puta tražiti u Umagu, na Novoj obali, u nedjelju, 26. travnja kada će se predstaviti ljubitelji mesa pripremljenog na vatri najpoznatije domaće gastro regije. Program počinje u 12 sati, a osim natjecateljskog dijela cijelo događanje upotpunit će i bogati popratni program koji uključuje koncert grupe Prvi April, nagradne igre za posjetitelje, kulinarske prezentacije chefa Branka Ognjenovića te, naravno, brojne delicije s roštilja i piće po promotivnim cijenama.

Prijaviti su se mogle punoljetne ekipe od 3 ili 4 člana koje čine amateri, profesionalci, bloggeri, domaćice, prijatelji, susjedi, uža ili šira obitelj, kao i kolege s posla, a 6 odabranih timova, od kojih će najbolja 28.6. u Zagrebu braniti okuse Istre, su: ODRŽIVE ROŠTILJDŽIJE Ivana Vrbata, PRESSUM Franje Sabe, ALLEGRI ISTRIANI Zorana Turkovića, UHBDR 154. Matka Magdića, KILLGRILL Cvetka Jovanovića i JA VOLIM UMAG Dražena Zagorca.

Ovogodišnje prvenstvo nakon Križevaca i Umaga održat će se u još 6 hrvatskih gradova, a velika završnica zakazana je za 28.6. u Zagrebu gdje će se okupiti regionalni pobjednici. Svi oni morat će osvojiti strogi gastro sud kojim predsjeda akademik kulinarstva Branko Ognjenović, a osim natjecateljskog dijela svaki okršaj bit će prilika i za posjetitelje da nauče nešto novo na stručnim kulinarskim radionicama, vide iz prve ruke kako to rade pravi majstori, uživaju u svježe pripremljenim delicijama s roštilja po prigodnim cijenama te se zabave uz živu svirku.

 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Kotanyia, Mlinara, Jamnice, Vina Belje, Zvijezde i Konzuma.

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Idi na 24sata