To je to što me zanima!

Najbolja webshop ponuda - do 15.07. jeftinije do mobitela

U novoj rundi popusta u HT-ovom dućanu online možete do 15. srpnja jeftinije doći do LG-jevog Optimusa L3, Sonyjeve Xperie L i HTC-ovog One SV LTE, kao i do bežičnog Alcatel routera.
Vidi originalni članak

U novoj rundi popusta u HT-ovom dućanu online možete do 15. srpnja jeftinije doći do LG-jevog Optimusa L3, Sonyjeve Xperie L i HTC-ovog One SV LTE, kao i do praktičnog Alcatelovog bežičnog routera.

Najbolja webshop ponuda nudi LG-jev smartphone Optimus L3 u tarifi Plan za surfanje L za osam kuna. 

Ovaj uređaj dobar je za one koji dosad nisu koristili pametne telefone, ali i za one koji požele prijeći s bonova na pretplatu. Naime, kupite li uređaj i prijeđete pritom na pretplatu, možete uštedjeti do 720 kuna

U tarifi Plan za surfanje L je i Sony Xperia L, po cijeni od 298 kuna.

Uz tarifu Plan za zabavu XXL možete nabaviti bijeli HTC-ov One SV LTE za osam kuna.

A uz tarifu Mobile net L ide Alcatelov WiFi router Y580, također za osam kuna. Riječ je o routeru koji stane u džep, pa ga možete sa sobom ponijeti u vikendicu, na ljetovanje, pa čak i na plažu. Pomoću njega možete spojiti na internet do deset uređaja. 

Ako koristite trajni nalog, možete dobiti još po 200 kuna popusta. Uređaja ima u ograničenim količinama. Požurite ako ih se želite domoći s popustom. 

Ponuda vrijedi samo za kupnju u HT-ovu webshopu. Svaki mjesec, u ovo vrijeme, potražite posebne tjedne ponude, u sklopu kojih će izdvojiti ponešto iz svoje ponude što ćete moći nabaviti uz popust.

Ako vam zatreba pomoć pri kupnji u webshopu, zatražite je putem chata od prodajnih agenata. Kliknite na ikonicu s natpisom 'Imate pitanje?' u donjem desnom kutu ekrana i pričekajte da vam se javi prvi koji je slobodan.

Posebne ponude potražite na stranicama Hrvatskog telekoma.

Idi na 24sata